sovmorgon.

yes, vaknade 14.00, ops!  kändes inte jättebra eftersom jag hade en massa att göra under dagen, bla: räkna matte inför provet imorgon, läsa klart min engelskabok, plugga till samhällen och läsa några sidor i naturkunskap boken. Men ja, käkade frukost iallafall, sen körde mamma in till julmarknaden, så blev jag ensam hemma med djuren, LOVE IT! <3
Så jag satte mig och gjorde matteläxan, sen gick jag ut med hundarna. Sen kom mamma&min bror hem vid fem.. då blev det en massa bråk igen. OH! orkar inte med det...
aja, ska snart hoppa in i duschen om mamma tillåter det, hon har ju precis städat, så jag smutsar ju ner igen om jag duschar..

Sen blir det förhoppningsvis sängen vid halv elva, alltså blir min söndag bara 8 ½ timme lång.

Ha det fint,
PUSS!

 
jag måste hålla ut i tre år till, jag måste klara det, jag ska klara det!

min lördag.

Dagen började inte alls bra, som vanligt då. En massa skrik och bråk hemma pga, ingenting egentligen. Det enda som gjorde att jag orkade med dagen, var att på kvällen skulle jag vara med fantastic four, det var längesedan sist. Vid tjugo i sex påbörjade jag min resa hem till My, wiho! Victor var redan där, så vi började laga mat, tacoooos! sedan kom Andy, då var hela gänget samlat. Vi käkade då, och det var så himla gott, sedan satt vi och pratade lite. Senare blev det skräckfilm, den var riktigt bra! och när vi hade sett klart den, vid halv tolv kanske? så drog vi ut i skogen, där eldade vi upp andy&my's gamla franskaböcker, Mohaha! sen drog vi in igen, då började jag&my laga marängsviss (stavning?) den blev mikke god, fast jag råkade käka lite för mycket så jag började må illa, jag mår alltid illa när jag käkat grädde ;s menmen. Sen blev det grääddkriiiiig! som egentligen började med lite oksyldigt chokladklet på kinderna, men ja, det ena leder till det andra ;p men jag slapp lyckligtvis undan för grädden. Efter det drog victor hem, så jag, andy&my satte på en till skräckfilm, men jag halvsov under hela filmen.Den slutade 02.30, så körde jag hem vid 02.40. Väl hemma blev det sängen direkt.

Det blev en väldigt lyckad kväll! eller ja, det blir det alltid med F4 <3

jag orkar verkligen inte mer.

det var sista droppen, jag orkar inte mer, jag kan inte leva såhär längre. Jag kan inte, jag vill inte, jag orkar inte. Min hals svider av allt skrikande och mina ögon bränner som bara den, hur länge ska detta fortsätta? det måste få ett slut, NU!
Här hemma får man inte ha något ifred, inget privatliv, inget hemligt, inget eget, ingen respekterar varandra. I torsdags fick jag sätta upp en lapp på min dörr, där det stod "TYSTA! MAMMA KOM INTE IN OCH STÖR, MATTIAS! SÄTT INTE PÅ TV:n! INGET SKRIKANDE! TYSTA!" jävligt töntigt- jag vet, men jag är så illa tvungen, om jag börkar skolan 12.20, vill jag inte att "mamma" ska komma in halv sju på morgonen och väcka mig och fråga när jag börjar. Jag har tillochmed fått skriva mitt namn på min tandborste, för inte ens den får jag ha för mig själv! om jag lägger mitt choklad i kylskåpet där nere, för att det ska bli kallt, så när jag ska ta det nästa dag är det borta. Jag får inte ha något ifred, jag får inte ens bestämma över mitt rum själv, helt jävla sjukt, jag känner mig som en fånge här hemma.
Jag vill inte leva här längre, men jag vet inte vad jag ska göra, det känns som om jag prövat allt! men inget fungerar. Vill bara åka här ifrån och aldrig komma tillbaka.

Jag vill inte ens kalla dig för "mamma", ordet "mamma" har en mening, betyder något, men du uppfyller inte de kraven som gör att du ska få kallas mamma, marie.
Jag tyckte att du var världens bästa pappa, men nu börjar jag tveka, om du varit det, hade du insett hur jävla dåligt jag mår, pågrund av "mamma".

bara ta mig härifrån.

Min fredag.

Skola som vanligt då. Dagen började med en massa redovisningar, men jag och clara hann aldrig, wiho! sen på naturkunskapen röstade vi fram en bild som vi skulle skicka in till en tävligt och vinna pengar, och en av mina bilder vann ^^ men jag blev lite besviken över klassen beslut, men aja ;p slutade vid 16.45, då gick jag & micke upp till hannas våning och väntade på henne, sen tog vi bussen hem till micke, där väntade vi in Erdal, sen blev det Tacos & en massa mys. Vi kollade på idol, och fyfan vad Robin var bäst! jag hoppas att han kommer vinna hela skiten! jag röstade faktiskt fyra gånger på honom, OPS!
Aja, sen när det var slut kollade vi på en film, sen tog jag bussen därifrån 23.26, sen gick jag av bussen vid värnhem och tog en annan buss till centralen. Var redan framme vid tåget 23.45, så jag satte mig på en bänk och tänkte läsa lite, men såfort som jag öppnat boken, går en kille förbli mig och frågar om jag har tändare, cigg, msn, och om han kunde få min msn osv. Sen kom hans två kompisar också, så satte dom sig vid mig så satt vi där och snackade, så frågade en av dom om jag skulle till stockholm/göteborg- eftersom jag satt vid det tåget, men jag bara "nej jag ska till skurup", så blev dom helt chockade, för dom skulle också dit x)  lite kul ändå. Jag satt med dom på tåget också, och herregud var 15-åringen var töntig, han kom på världens sämsta "dissar", ah! dog av skratt inombords, och 16- åringen som frågade om min msn hade nog ticks ;s  och 19-åringen var helt okej, riktigt shysst! (: Väl i skurup så sade vi hejdå, så hämtade pappa mig, så körde vi hem. Sen blev det datorn till halv fyra ungef'är.

Men tack Hanna, Erdal & Micke för en trevlig kväll <3

                                                                                    
                                                                                            
                                                                                                                                      vinnarbilden.


Mikael Alexander Hultkvist.

.. är en av det mest underbara personer som finns, och en dag utan honom vore lika hemsk som en dag utan vatten, mat, värme och kärlek. Han är en underbar person med världens finaste personlighet, han lyser upp de tristaste skoldagarna och han får en alltid till att skratta, oavsett om man har en dålig dag, är sjuk, halft död, magont eller något sådant. Ingen är som micke, han är något alldelses speciellt, något unikt, så dom som inte tar tid att lära känna honom begår ett av sina störta misstag i livet. Det kvittar vad som händer, han ställer alltid upp, oavsett vad, han släpper allt han har i händerna och tar sig tid. Den 29/8 åt vi lunch tillsammans för första gången, det var då som vi började umgås och prata mer och mer med varandra, faktum är, att det är tre månader sedan, exakt. På dessa tre månader har vi upplevt mycket tillsammans, men det känns verkligen inte som tre månaders vänskap, det känns snarare som tre år. Han är så himla underbar och utan honom vet jag inte vad jag skulle gjort! kommer ihåg en dag när han var sjuk, i EN dag, jag kan säga som så, att unden den dagen log jag inte alls lika mycket som jag skulle gjort om Micke varit vid mig. Under lektionerna gör vi allt förrutom att arbeta, vi sitter och nyper varandra, skrattar åt ingenting, klagar över hur många blåmärken vi kommer få pga. alla slag och nyp - men det känns så självklart, det är våran grej, likaså att dela på en jätte-chickennuggets tallrik med pommes på Empanada. Det är svårt att beskriva allt med ord, det måste upplevas för att man ska kunna förstå, men som ni kanske märkt så uppskattar jag att jag har Micke som vän, och jag hoppas att det alltid kommer att förbli så. han&jag. Man kan inget annat än att tycka om honom, det finns inget hos den människan som man kan ogilla, verkligen inget. Jag hade kunnat sitta och skriva om min Micke i flera timmar, men nu är det så att klockan är 03.25, och jag är trött.

"jag skulle byta ut alla flickvänner mot dig som vän. Kärlek är viktigt, men kärlek från en äkta vän är viktigare"

jag älskar dig Micke, soulmate, bror, blondii <3

  
ingenting kommer att kunna sära på oss, det vi har är speciellt som ingen annan någonsin kommer kunna uppleva.

en dag fylld med läsk.

oh, idag försvann min vinterkänsla..
all vit snö är borta- och jag har inte varit det minsta kall eller frusen idag, snarare tvärtom, vilket betyder att det inte är vinter. Vill bara att det ska finnas sisådär.. en meter snö på marken innan och under julen, är det verkligen för mycket begärt? ^^

Lite sovmorgon idag iallafall, till 07.45. Tåget 9.25, eftersom jag, hanna, bambi & erdal skulle till mattestugan innan de vanliga lektionerna började. Förhållandet mellan mig & matten känns jävligt bra nu! det går upp&ner hela tiden, men jag har tagit mig tid att verkligen kämpa, och ja, jag menar matte som i mattematik ;p Allt blir också bättre när man har världens bästa mattelärare, jag har turen att ha två (:  har även vänner som stöttar och intalar mig att jag kommer klara det. Så detta ska nog bli så jäkla bra. Anyway, hände en hel del i skolan som det oftast gör, men idag hände en sak som inte brukar hända- jag, alli, mikki, BJ & gabbi blev beskjutna idag påväg hem från lunchen på La Empanada där jag & mikki var busiga och tog en pepsi fastän vår skola har en "nyttighetsprofil ;o
Vi promenerade mot skolan, så när vi ska gå över en infart kan man säga, 15 meter ifrån skolan, så kör en stor lastbil förbi oss, sen råkar det vara så att det ligger en full pepsiflaska på infarten, och flasköppningen råkar peka mot oss, och den tunga lastbilen råkar köra över flaskan. *PANG!* ja, resten kan ni väl lista ut själva? 
Efter skolan var det luciamöte, där bestämde vi sånger och vad vi skulle ha på oss och sådant. Sen fick Belinda för sig att jag ska sjunga solo? in my ass. Mötet varade i en timme, till halv sex. Hanna, Micke & Erdal var så söta och väntade på mig, sånt är jag verkligen inte van vid. Men så drog vi till tåget kvart i sex.
Sedan gick jag till pappas jobb, och innan vi körde hem åkte vi till coop för att handla lite, bland annat 18 LITER riktig coca cola & fanta- för 99 kronor, alltså 5,5 kronor för en liter- BILLIGTBILLIGT! ^^

shululu, ikväll ska jag skriva lite till på mitt & clara's arbete om Rädda Barnen, ska ha redovisning imorgon.

och här är några saker som får mig till att längta till Fredag:
- Sovmorgon till nio.
- Skola 12.20-17.00.
- Hanna, Erdal & Micke.
- IDOL.
- ingen mamma på 24 timmar!

PUSS PÅ DET! :*

        


höst igen?

skola idag as usual 9.45-16.50, faktiskt redigt kul på något underligt vis.
tråkigt väder hela dagen, för nu är nästan all snö borta och den äckliga höst-kylan ät tillbaka..
Liite smått panik i morse, eftersom det var spårbyte idag igen vid tåget! så jag&hanna smet under bommarna och gick över arbetarnas "verk". Skolan började med en gästföreläsning om kost & hälsa, och det var faktiskt intressant, och den varade i en timme, så vi hade tre timmars lunch efter det, vi hade ju föreläsningen på vårt idrottpass som vanligtvis är på två timmar. Så jag, Clara&gabbi drog till espresso house och satt där i cirka 2 ½ timme, lite drygt men tiden gick ändå snabbt. Sen hade vi coachtid med Samar, där skulle hon ha gruppsamtal med tjejerna, så killarna fick sluta, fyfan vad mysigt det var! ;o  hon hade med sig te, så satt vi och pratade om olika saker i en halvtimme, om bland annat vad man trodde en av oss kommer vara & göra om tio år, jenny&bellis sa att jag skulle vara en fotograf ^^ mihi. Efter coachtiden hade vi samhäll, där började jag&clara på ett arbete om "rädda barnen" som ska vara klart till fredag, då det ska redovisas muntligt, lite småfights med mikki samtidigt också, alltid lika kul (: Hade även betygssamtal. och jag får nog mitt VG i samhällskunskap, så jag får hålla tummarna, änsålänge har jag fixat tre VG, som jag själv tycker är hyffsat bra. Efter skolan tog jag tåget med hannispannis och bambipampers. Sen när jag var framme vid tåget drog jag till coop, där var jag väldigt dum och köpte 500 g marabou choklad, OOPS! men äsch, jag intalade mig själv att jag förtjänade det (:  drog till pappa sen och hjälpte honom att stänna butiken, sen åkte vi hem. Och för första gången på flera dagar fick jag riktig mat till kvällsmat- chili con carne, <3 fast min mage började göra väldigt ont efter det, men aja.

Resten av kvällen innehåller lite läxor- spanska, matte, lite samhäll & engelska.
kanske lite grey's anatomy också.

PUSS!

magont.

vaknade ungefär tio sekunder innan klockan ringde i morse, varför gör jag alltid det? precis innan den ska ringa så vaknar jag, lite jobbigt ändå, för jag hade kunnat sova lite till på de tio sekunderna eller minutrarna, men jaja.
Skulle egentligen börja skolan 10.10 idag, men eftersom vi skulle ha de sista nationella proven i engelska, så fick det bli 06.55 tåget in, MORR! Proven gick väl sådär får jag en känsla av, eftersom att jag tyckte det var viktigare att fixa med min nagel än att lyssna och skriva ner  svaren medans "hörövningen" höll på, jag är inte lite knepp? anyway, efter proven hade vi matte i en halvtimme, gick bara igenom statistik-kapitlet, vilket är så himla lätt, så det känns jävligt skönt! Efter matten hade vi spanska, där jag och Benjamin redosvisade om Havanna, gick faktiskt bra. Sen blev det äntligen mat vid 12.30, jag, mikkki, BJ, jenny & gabbi drog till kniv&gaffel, mitt favoritställe efter espresso house ^^ vi alla var en aning deprimerade under lunchen, för vid 13.55 var det dags för vår vanliga engelska lektion i 2 ½ timme, men våra kroppar fylldes av glädje och hopp när vi kom på att Eva kanske är generös idag och låter oss sluta tidigare. I början av engelskan läste vi i vår bok, sen hade vi disskusion i gruppen om boken, eller ja.. vår grupp nämnde nog inte boken något, blev för det mesta lite catfights & sådant vanligt, mikki försökte även få ner mig i en papperskorg, men han lyckades dock inte (: och min mage började göra så fruktansvärt ont under vår "disskusion", men jag höll ut. När vi kom in i klassrummet igen "hade suttit i ett grupprum så vi inte hade läraren vid oss" så satt Eva och pratade med resten av klassen, så sa hon "ja men var nu aktiva i fem minuter till, sen låter jag er gå" OCH KLOCKAN VAR 15.25! alltså en TIMME tidigare än vad vi brukar, vadå underbart?
mötte erdal's micke utanför klassrummet och han tyckte det var lite fuskit att vi slutat tidigare, men är NV08A bäst, så kan det gå så ^^.
Tog tåget med ´bambi&stampe, sen väl hemma satte jag mig med en kopp te och läste min tidning som kommit, och efter det räknade jag faktiskt matte, så nu känner jag mig duktig.

Men nu har jag inte tid att skriva mer, ska hoppa in i duschen nu, sen blir det ugly betty & desperate housewives + mackor, te & en bit kladdkaka, magen säger NEJ! men Rebecca säger OHYES!
PUSS!

SNÖ! <3

Jao, det var ett bra tag sen jag bloggade, hela fyra dagar, men ja- shit happens!
men nu ska ni få en liten uppdatering.


Fredag: skolan 8.00- 12.30.
hade rollspel i skolan, vi debatterade om miljö, och det var faktiskt riktigt kul! jag skulle representera USA, så jag fick alla emot mig såklart, men jag fixade det med mitt citat: "vi håller på att forska om det" men det funkade! Skolan slutade med en PP i snööö, helt jävla underbart! efter dte blev det lunch på espresso house med halva klassen  typ. Jag, micke&bambi tog tåget 13.15, jag&micke skulle hem till mig och räkna matte eftersom det nalkas prov på måndag.
Hemma hos mig blev det lite chill & sånt, en lång runda med hundarna, snöbollskrig och vi försökte räkna matte men jag var så satans trött så jag flabbade åt exakt allt han sa, men ja, lite matteräknande blev det ändå ^^  när pappa kom hem vid halv åtta, hade han med sig kebabtallrik! OOH <3  det är nog det godaste som finns! jag krängde allt på tio minuter medans micke satt och petade i hans mat i en halvtimme, jag var riktigt nära på att sno hans mat asså- ja, jag älskar mat. Vi kollade även på IDOL tillsammans, och Robin var ju helt jävla underbar! hans röst, hans ögon, hans stil, hela han- MUMS! anyway, pappa körde micke till tåget vid tio, och jag hängde såklart med och sa hejdå. Så när micke hoppat på tåget så klev Linus & Tobbe av det, och hela jag log, min linus, min saknade, älskade linus! oh, fick två stora kramar sen var jag tvungen att gå. Men det blev verkligen en lyckad fredag! (:

            

                                                                                               Micke, så bra! <3

Lördag: Steg upp vid halv ett typ, dagen segade fram. Skulle egentligen till Clara, men jag mådde inte superbra, sen var jag tvungen att räkna matte inför provet.. Men min lördag bestod bara av chill som vanligt, men jag drog ut en liten stund med några peeps, fast det var tråkigt så jag drog hem vid tio-tiden igen. Kollade på "stjärnor på is" med mamma, och & min skadelädje, jag satt och asflabba när marcus trillade hela tiden, ah shit! men aja, that's me. Blev sängen rätt så tidigt, mer behövs inte nämnas.

Söndag: upp vid tio, ut med hundarna, frulle vid TV:n. Duschade och gjorde mig iordning, sen drog jag till bambii! :D  vi hade bestämt att vi skulle ha en mattedejt, så vi satt och räknade en massa, men när vi hade räknat i några timmar så lade vi undan böckerna och bestämde oss för att kolla på en film istället, det blev scary movie två, och herregud sån film asså x) aldrig varit med om något sjukare! tillochmed SAW-filmerna är mindre äckliga än vad scary movie var. Men det var väldigt trevligt iallafall. Pappa hämtade mig vid sju-tiden, och väl i bilen började jag må illa, sen när jag kom hem började jag må ännu mer illa, så det blev sängen för mig 21.50.

Måndag: Vaknade vid sju, men jag låg kvar i sängen till åtta. Blev ingen skola för min del, en massa magont och illamående, kanske för att jag inte ätit riktigt sen i lördags? men ja, vem vet. Dagen bjöd på film, snö, magont, illamående, ångest för att jag inte var i skolan m.m. Satte på "pirates of the caribien" som är min favoritfilm! :') men vid ett så pausade jag för att baka en kladdkaka, men när jag väl gjort den så kom jag på att jag inte borde äta den, för att min mage inte skulle gilla det, så jag fick låta den va.. men jag satte på filmen sen igen, och när den var slut gick jag ut med hundarna, och väl ute så började det snöa igen :') UNDERBART!
lugnet här hemma bröts vid ca. 16.00 då "mamma" kom hem.
Så resten av min måndag ska tillbringas på rummet. Ska plugga lite på spanskan och fxa min och BJ's "plansch" till morgondagens redovisning om Havanna.

men nu ska jag äta min kvällsmat- mackor som vanligt.
PUSS!

snö, nu är det riktig, mysig vinter.


trötthet

jo men tjena! hoppas att ni alla mår bra, själv så mår jag finfint, bortsett från att jag har liiite smått panik när det gäller debatten imorgon.. Ska debattera för USA och deras miljöpåverkan, och jag hittar verkligen ingen smaskig fakta :/
Menmen, gårdagen var faktiskt riktigt rolig, på morgonen lyssnade vi på en gästföreläsare som var urgullig & urduktig, mihi. Sedan blev det lite mental träning, och vid 11.15 var det luciatåg- möte, sju stycken modiga peeps som ska joina tåget iår, bla. gabbi, jag, jenny & Belinda från klassen, Belinda ska även vara lucian, kommer blir så sjukt vacker! hon är ju redan det, men hon kommer deffinitivt att passa som lucia! (: ellerhur? anyway, drog till espresso house med gabbi, sen bar det iväg till kockums med klassen, skulle simma i en timme på idrotten, och det var faktiskt kul, även om jag har en liten fobi för pooler/hav/sjöar & sånt. Jag skulle livrädda Clara födelsedagsgris, men ja jo, ska väl inte nämna hur det gick ^^ efter att vi simmat i en timme, kutade vi tjejer in i omklädningsrummet för att hinna duscha & sånt innan surtanten aka. pedofilen som jobbade där kom, hon tvingade oss att ta av våra badkläder när vi bara skulle blöta ner oss lite inann vi skulle simma, och vi hade stått och kämpat med våra bikinis med en massa knutar, dubbelknutar, rosetter hit & dit ;p
men, that's life! Efter kockums drog klassen vidare till LAAZEERDOOME! men vi var lite tidiga så det blev en massa slösande med tior på air-hockey spelet som jag älskar ^^ det bästa av allt var att det bara var vår klass som skulle spela, så vi fick möta varandra. Jag var med i det röda laget, och jag blev döpt till Highlander, men jag skulle inte påstå att jag levde upp tid namnet, sneeeeky hade passat bättre eftersom jag klämde in mig i en hörna där ingen såg mig, och därifrån sköt jag säker över 20 motståndare. Gröna laget vann 2/3 omgångar, men när alla poäng lagts ihop, vann vi rööda! ;D ah! det var så himla roligt, även om det var svettigt, jobbigt, och man fick lite blåmärken & bulor överallt på köpet- en i pannan efter att Lucas knockat mig med sitt vapen, men äsch, sånt tål jag! (:
Vi var klara på Lazerdome vid fem, så jag, andy&micke tog bussen till centralen, där åkte micke vidare, så jag & andy drog och köpte vars en stor pommes, varför? jo, för vi var lite utråkade, efetrsom tåget inte gick förrens 20 minuter efter, så det var inte för att vi var hungriga. USCH så onyttiga vi är, men jag&andy har kommit överrens om att vi ska hindra varandra från att köpa en massa sånt, för varken magen eller plånkan gillar det.
Väl hemma, vid sju, så orkade jag verkligen inte plugga,  varit uppe från 05.20-19.00, så jag var en aaaaning trött, så det blev inget plugg, som egentligen hade behövts.. men det var jäävligt skönt att gå och lägga sig 21.50 iallafall, så tidigt har jag aldrig lagt mig på flera år, men jag ska försöka börja med det igen.
Sen fyllde ju även Clara 16 år, så GRATTIS till henne & jag hoppas att hon fick en bra dag (:

Men det var gårdagen det, så jag hoppas att ni orkar läsa vad jag gjort idag (:
sovmorgon till 06.03, UNDERBART! var faktskt hyffsat pigg, fast jag funderade på att vara "sjuk" idag, men jag kom på att Benjamin behövde mig på spanskan. Men ja, skolan från 8.25-12.25, fast jag skulle till mattestugan 13.45. Jag & Micke drog och käkade på empanada efter skolan givetvis, vår torsdagstradition som vi har varannan vecka! <3 Sen åkte jag tillbaka till skolan, där blev det mattestuga till 14.45, och det var den trevligaste mattestugan jag varit på hittills, eftersom Erdal också var där (: när vi alla slutade där drog jag, erdal & belinda till centralen, där stod vi och flummade ett tag, sen drog erol & belinda med bussen, och erdal gjorde mig sällskap på tåget, synd bara att vägen till oxie bara tar en kvart :/ men bättre än ingenting. Väl hemma började jag försöka hitta min smaskiga fakta om USA's miljöpåverkan, men jag hittar fortfarande inte ett jävla pissss! HEJDÅ VG & HEJ G! :( men aja, får väl hoppas på det bästa..
Nu har jag precis käkat upp min kvällsmat- en varm macka med ost, skinka & ketchup, sen en med holländs nutella :')  godaste kvällsmaten på länge, inte det nyttigaste kanske, men myycket godare än mammas överkockta spaghetti som smakade spya idag :(
menmen, nu sitter jag och väntar på att pappsi ska komma och hjälpa mig, sen ska jag packa ner finkläder till morgondagen "måste vara utklädd under debatten också", sen ska jag fixa håret eftersom jag inte har tid med det på morgonen.
& imorgon ska micke följa med mig hem efter skolan, så ska vi räkna matte, sen ska vi se på IDOL tillsammans, trevligt! (:

Men nu kommer pappsi, blev ett jävligt långt inlägg, men ni får ha det så bra.
PUSS!

regn..

skola, 8.25-14.45, men dagen gick ändå jävligt snabbt faktiskt.
Hände inget speciellt, käkade på La empanada med hanna, jenny, micke, BJ & gabbi, GOTT!
Va hemma vid fyra, då blev det datorn en liten stund, men jag var för trött för det, så jag lade mig i soffan  under en filt framför tv:n, eftersom jag frös något så otroligt mycket! + att jag inte mådde så värst bra..
känns som om jag kommer vara sjuk imorgon, men nej det får jag inte, då missar jag Claras födelsedag & lazerdome, men jag hade gärna missat kockums imorgon, visa mig i bikini inför hela klassen är dock inget jag ser fram emot..
äh, nu är klockan 22.00 och jag ska sova, orkar inte skriva mer.

PUSS!
this could be the start of something new?

Måndag.

Min dag började inte på bästa sätt, minus grader när jag skulle köra till tåget, men jag höll ut! väl framme vid tåget ca.06.45, så skulle jag ta på mig mina örhängen, så tappar jag ploppen på marken, så jag får panik och börjar leta i den fortfarande svarta morgonen, men efter flera minuters letande så hittade jag den! Sen när jag var framme vid stationen så märkte jag att dom hade bytt sida, eftersom tågspråren håller på att byggas om, så jag fick halvsrpinga runt hela skiten till andra sidan perrongen, för man kan inte gå där dom bygger, så jag höll på att missa tåget, men aja, fick iallafall veckans workout där! "får ju försöka se något possitivt i det"
Men ja, skola som vanligt, vanliga lektioner. 8.05-13.15.
Jag, gabbi & jenny anmälde oss till skolans lucia.. omg.. varför?
Sen fick man en dos av andys skrattattaker på naturkunskapen, men han misstolkar exakt ALLT jag säger! jag sa "jag är skillad i köket", så började han asflabba!
han tänkte då mig som en blandning av den elaka kocken och den nakna kocken ;o tss!
och när jag frågade vad "afro-amerikan" egentligen betydde, började han också garva, likaså när lärare sa att han skulle försöka jobba de sista tio minuterna.
- men hans skratt är så jävla härligt så det är inget fel med det!
Sen blev det Espresso house efter skolan med några från klassen, sen åkte jag&andy hem med tåget 14.15.
men innan jag&andy steg på tåget träffade jag Erdal guld, alltid lika roligt, fast det var kanske inte vid det bästa tillfället ;p
fick en stor kram av honom iallafall, inget man säger nej till precis (:
Men när jag väl var hemma gick jag ut med hundarna, sen spelade jag fotboll med dom ;p
sedan plockade jag fram matteboken och lyckades räkna ungefär.. tre tal, I'm soo good! "NOT"
Jag fick mig även ett skrattanfall på mattelektionen idag, då jag insåg att jag är som en groda utan ben- hopplös! liksom, vafan gör jag egentligen i en NV klass? men aja, försent att byta nu, så jag får kämpa vidare.

Men nu ikväll ska jag nog försöka räkna lite mer matte om jag lyckas fixa min "mini"räknare, käka, duscha, glo TV och kanske hinna med någon spanska. Hoppas på att jag hinner med allt.

Men nu ska jag dra ner och laga mat, hoppas ni haft en bra måndag.
PUSS!

HELG!

så jävla skönt med helg nu, efter en nästan lite hemsk fredag!

Fredag: skolan 8.00-17.00, bara för att vi skulle ha nationella prov i engelska, och egentligen började vi 12.20, menmen. Efter provet drog jag&micke hem till honom för att käka, sen vid halv tolv körde hans mamma oss in till stan, så drog vi till espresso house och köpte vars en stoor varm choklad! mumsigt. Sen hade vi samhällskunskap, naturkunskap och till sist matte, och vi lyckades övertala Aida att vi skulle skippa PP:n och sluta 20 minuter tidigare. Så efter matten gick jag&aida igenom mitt omprov i matten, och jag klarade det! blev godkänd!
Tåget hem med andy, och på tåget träffade man victor, wiho (:
Mamma hämtade mig vid lilla hörnan, och väl hemma så blev jag värsta zoombien, att gå i skolan nio timmar är inte superkul om jag får säga som så, sen blev det sängen 00.30, alltså blev min dag runt 20 timmar lång (y).

Lördag:  Vaknade 14.15, konstigt? men steg upp vid halv tre, och nu är klockan typ sju, och jag sitter fortfarande i "pyamas", vilken är rätt så mysigt faktiskt ^^ Men idag har jag inte gjort ett skit, och ska inte göra det iheller, vissa försöker dra med mig till tingvalla, men nej, orkar inte, jag har blivit så tråkig nu sen jag började gymnasiet, gör typ inget på helgerna.. menmen. Snart ska jag dra ner och kolla på "stjärnos på is" med mamma&pappa, sen blir det väl duschen för min del, för imorgon ska jag stå på öppet hus på vår skola med gabbi.

Hanna, jag finns här för dig, det vet du- i vått&torrt <3

musik.

just nu, mår jag illa. jag känner mig så jävla fet för att jag nyss ätit upp min kvällsmat- en macka med smör..
Sen mår jag inte bättre av att två av mina närmsta vänner också mår dåligt, känns som om jag bara kan lyssna och förstå, men mer kan jag inte göra, känns verkligen hemskt att jag inte kan fixa allt åt dom, så att allt blir bra igen, men det går inte, jag kan inte, för jag är inte superwoman. Jag gör verkligen allt för mina vänner, men jag känner själv att det inte räcker, jag vill alltid kunna finnas där, alltid kunna ha en axel ledig för tårar, men tyvärr så går det inte alltid, då känner jag att jag ligger på botten av världens djupaste hav. Men allt känns mycket bättre när min musik sätts på, på högsta volym, det får mig att bli glad och tänka på annat, det får mig att tänka på happy moments, och jag börjar fantisera, fantisera om hur det skulle vara om jag gjorde något annorlunda, om jag kanske skulle börja ta tag i mina studier på riktigt och verkligen kämpa för mina betyg, då när musiken är på, inser jag att allt detta kan jag göra, allt detta kan jag klara, allt detta ska jag klara! men såfort musiken stängs av, är jag tillbaka i verkligheten, tillbaka till det jag flydde ifrån, tillbaka till en trött värld där jag inte orkar göra något, inte orkar lé, som jag alltid gör annars. Bland folk kan jag uppfattas som den glada och spralliga, och det stämmer förvisso, men när jag kommer hem, försvinner léendet på läpparna, min röst höjs mot alla som tilltalar mig, jag fasar för att komma hem, men jag går direkt upp på rummet och stänger dörren om mig, sätter på min underbara musik på högsta volym, då blir jag glad och mår bra igen. Men allra bäst mår jag, när jag får beröm för det jag gör, "bra resultat du fick på provet!, vad duktig du är, vad fint du sjunger, nej vad fin teckning! du är duktig rebecca", låter kanske töntigt, men jag mår bra när jag får beröm, fastän jag har svårt för att ta emot det. Jag mår bra då jag gör något som får mig på andra tankar, som får mig att glömma verkligeheten här hemma för en stund, och det är när jag umgås med dom jag tycker bäst om, vännerna, djuren, mormor&morfar. För några år sen var allt nära på att ta slut, men då var allt bra egentligen, så då ville jag inte att det skulle ta slut, men nu vill jag inget hellre än att denna mardröm ska ta slut, ja, jag ser mitt liv hemma som en mardröm, kanske därför jag alltid drömmer mardrömmar när jag ska försöka sova och glömma allt. Jag orkar verkligen inte mer nu, kan det inte bara ta slut?  Inte många känner till hur jag hade det för några år sedan, tio år sedan för att vara exakt, och det är inget jag tänker nämna här iheller, men jag kan säga att det är svårt att tro att jag skulle kunna vara såhär idag, pga det. Men jag hade turen med mig, för en gångs skull, för jag råkar nämligen känna att jag alltid har oturen med mig på något underligt sätt, vart jag än går, vad jag än gör, blir fel.
jag vet att jag bara babblat om en massa skitsaker nu, men jag var tvungen att få det ur mig på något sätt.

hagel.

Vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag har inte tänkt på det, men här kommer en liten uppdatering.

Kära Erdal har kommit hem från Egypten nu! eller ja.. för två dagar sen men jag är dålig på att uppdatera ;p
Träffade honom igår och idag, och såklart fick man sig en bamsekram. Hade idrott på morgonen i SJ hallen, vi hade basket. Alla trodde att jag skulle suga balle eftersom jag är så kort, men TSS, jag dribblade av den ena efter den andra och träffade korgen gång på gång. SÅDESÅ! Jag, Clara & Jenny käkade på espresso house efter idrotten, mumsigt- "jasså du har redan tagit på dig din dräkt, home-made?" x') .Sen hade vi coachtid & sen samhäll, så jäävla drygt! men jag lyckades överleva. Råkade kaanske sucka liite för högt på samhällen, så läraren bara "jag kan tänka mig att EU inte är rebeccas favoritsak" tihih, och hon hade såå rätt så (;
Åkte hem till angelique efter jag kommit fram med tåget, hämtade min tröja & så, och när jag kom ut igen, så började det regna "trodde jag", men vafan, AJ! det var hagel! fick lite smått panik, för jag tycker inte om hagel.
Väl hemma slängde jag mig framför TV:n med en massa mumsigt, eftersom jag inte fått några läxor tills imorgon, så har min "kvällsrutin" sett ut sen i måndags, vadå härligt?
Blir kanske liiite plugg ikväll, får se om jag orkar, är ju trots allt bara onsdag, och läxorna är tills fredag ^^

Och nu funderar jag på att anmäla mig till skolans luciatåg, hmm... ska jag?  ;p

men aja, ni får haa det gutt!
PUSS!


du är fin.


måndag.

Skola 11.45-17.00
Dagen började med lunch på espresso house med hanna, bambi, gabi, belinda, erol, micke&jenny, trevligt! (:
Sedan hade vi naturkunskap, då jag&erol redovisade om vattenkraft, och det gick verkligen superbra!
Dagen segade fram, och när vi slutade vid fem, var det helt mörkt ute, ojdå? Tåget hem med Hanna & bambi iallafall, sen när jag var hemma så blev det äppelkaka framför TV:n, sen käk. Och innan detta satt jag i en timme och försökte fixa min dator, för den är fortfarande helt knas!
Hände inte alls mycket i skolan, så det finns inte mycket att skriva om.

Och jag har lite ångest nu.. vad ska jag önska mig i julklapp? världens snyggaste vinterjacka eller en efterlängtad systemkamera? systemkameror finns alltid, men just den jackan finns kanske inte kvar om tre månader..
AAARRRGGGH!

Söndag.

Usch, upp redan halv tio idag, jag var helt död!
kunde knappt hålla balansen i duschen.
Men iallafall, åkte iväg till malmö med familjen kvart över tolv, körde in till mobilia och där köpte jag en bag till idrotten.
Såg även en vit, helt underbar vinterjacka som jag blev helt jävla kär i! MÅSTE HA DEN!
men jag kommer inte ha råd med den förrens i februari, och jag tror verkligen inte att den är kvar då, fanns liksom bara två jackor kvar idag, och det är knappt vinter än..
usch vad deppig jag blev nu :/
Köpte också en "ask" mer choklad från "mercí" till pappa i farsdagspresent.

Men aja, efter mobilia blev hem till mormor&morfar, där bjöds det på tårta, kakor, bullar & coca, vad var det jag sa? ;p
Var hemma vid fyra-halv fem, då fixade jag lite med min och erols power point, sen ringde han mig, så gick vi igenom det (:
Börjar 11.45 imorgon, vadå skönt?

Hoppas ni haft en bra helg,
PUSS!

Hanna Nyremo

Trodde aldrig att vi skulle bli så bra vänner som vi är nu, och speciellt inte på så kort tid.
Vi har hunnit bli vänner, hatat varandra och blivit vänner igen, skrattat och bråkat, allt detta har hänt sedan den 18 augusti.
Men nu är vi vänner, bra vänner, och så ska det fortsätta vara! för dagarna blir så mycket bättre när man träffar dig på tåget, eller stöter på dig i skolan, annars känns det så himla tomt på något sätt.  Det kvittar vad du än gör, vad du än säger, du får mig alltid att lé och må bra på något sätt. Mitt liv hade inte varit detsamma utan dig nu, för vi har tillbringat lika mycket tid tillsammans, som jag har tillbringat med någon som jag känt i ett år. I skolan så ser man sig om lite överallt för att kanske få en skymt av dig, härromdagen kikade jag in på er klass när jag var där uppe för att köpa varm choklad, så sitter du där med näsan nere i pappret, och jag blev glad bara för det. Varje gång vi ska träffas, så längtar jag verkligen, för jag vet att det kommer bli en toppendag, för det blir det alltid när jag umgås med dig. Dina skratt, uttryck och kommentarer är något jag aldrig kommer få nog av! när jag behöver lätta mitt hjärna, kan jag alltid prata med dig, det finns ingen bättre att prata med än dig, du förstår en och du lyssnar verkligen. Du betyder otroligt mycket för mig, och du är en av mina bästa, jag kommer aldrig att släppa dig!
Hoppar du, hoppar jag. jag älskar dig <3


härliga lördag.

Gick upp vid lite innan halv elva idag, ut med hundarna direkt, sedan frulle framför tv:n.
Otroligt trött hela dagen, så jag har inte orkat göra något speciellt, min dator är som sagt helt knas så den har inte fungerat någolunda förrens nu, så min dag har typ tillbringats framför tv:n. Har även ätit en massa idag, hur mycket som helst! äpplen, clementiner, kiwi, äppelkaka, mjuk pepparkaka, kvällsmat, frukost, popcorn, choklad,  godis m.m.
- min mage är ett bottenlöst hål..

imorgon blir det hem till mormor&morfar för att "fira" farsdag, vilket betyder kakor, bullar, godis, coca cola, tårta & ännu mer kakor.. inte bra!  så jag måste försöka att välja lite nyttigare lunch i skolan nästa vecka, & inte empanada!
Har gått upp 1 ½ kilo på en vecka, och det är inte kul...

Men nu ska jag gå och... glo Tv kanske, sen blir det en tidig dejt med kudden.
Hoppas ni alla haft en trevlig lördag! (:
PUSS!


saknat mig?

Vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag har inte haft tid & ork, men här kommer en uppdatering för de senaste tre dagarna, enjoy!

Ons: Klockan ringde 05.15, jag steg upp och gjorde mig iordning, sen blev det tåget 06.55.
Hade Teori på idrotten, så vi slutade lite tidigare, skönt!  Men innan det så strosade jag, micke&clara runt på stan, jag köpte två söta diadem, hårsnoddar & ett sett med "fransk manikyr" men det hände inte alls mycket denna dagen, skulle egentligen börjat skriva på min naturkunskap-artikel om vattenkraft, och göra min och erols powerpoint, men nej, två dagar kvar tills det skulle vara klart ju. Det var ju så mycket roligare att fixa håret med min nya "vågtång" och måla naglarna (:

                                                                               vad tycks? (:


Tors: Somnade på engelskan, såg en dokumentär om valet i USA typ, "vägen till vita huset", intressant faktiskt, men jag kunde inte hålla ögonen öppna. Slutade 12.25, så jag drog och käkade med micke&gabbi, sen blev det mattestuga med gabbi, bellis & micke, så himla kul! "aida, hur mikke parra er du redo att bétála?!" x') Lite shopping på pressbyrån med gabi&bellis innan tåget gick. Tåget hem 15.15, och väl hemma skulle jag egentligen göra min & erols redovisning och skriva min artikel, men nej, att kolla kläder på min favorithemsida var ju såå mycket roligare (:  fast jag började faktiskt lite på powerpointen.

Fre: Skola, hade matte på morgonen, helt okej. Sen skulle vi ha redovisning på naturkunskapen, och jag kan ju säga att gud var med mig&erol idag!  Kunde inte skicka powerpointen till honom igår, så han var inte förberedd, inte jag iheller för den delen, så vi hade lite smått panik. Men så hade vi bara 50 minuter tills lektionen slutade, så jag försökte dra ut på det, ställa en massa frågor och allt. Sen blev det tillslut min & erols tur, MEN LÄRAREN STÄNGDE AV PROJEKTORN! så jag bara "men vi har ju en powerpoint" läraren bara "men duuu sa att ni inte hade en ju!" sa hon till Erol, som hade sagt att vi inte hade någon, "han hade inte hört vad hon sa", så Läraren bara "men jaha, då tar vi en annan grupp", GIVE ME FIVE EROL! :')  så himla bra asså!
Slutade 12.40, drog till espresso house med gabbi, jenny, erol, bellis, clara & andy, sen tåget hem med andy 13.15.
Väl hemma tänkte jag att jag skulle börja med min artikel, men jag tänkte "äsch, nio timmar kvar tills den ska vara inlämnad, så det är ju lugnt", så jag chillade vid TV:n och sånt, sen vid halv sju började jag på artikeln, FINALY! blev klar tio, men datorn fick damp så det tog en timme för mig att lämna in den, men nu är det gjort iallafall, YES!

Jao, det var allt. Min dator är lite knas nu, så ni får nöja er med detta.
Ha en trevlig helg!

PUSS.

dåligt.

Omprov i matte idag, gjorde alla frågor, hoppas också att jag får rätt på dem också, får jag inte ett VG blir jag lite lack, men aja. Slutade 14.45, men provet var inte förrens 17.00, så jag&tamim satt och räknade matte tills vi började. Blev klar med provet 18.05, så jag skyndade mig till tåget sedan, och väl på tåget träffade man argjent. (:
Insåg hur hungrig jag var på tåget, så när jag var hemma vid sju, blev det massa mackor&en stoooor kaffelatte, MUMS PÅ DET! Skulle egentligen pluggat idag, men eftersom mina program som jag följer  var på Tv idag, 20.00-22.00, blev det inget plugg alls.. men imorgon måste jag!  ska göra ett superarbete tillsammans med Erol, och han ska inte få lida pga. min lathet, så imorgon blir det plugg från 17.00-22.00!.......får jag hoppas..
Sen fick jag reda på vad jag fick på spanskaproven, trodde verkligen på ett IG, men så fick jag tillbaka provet och såg ett fett G! aah! blev så glad så att jag började putta på stampe som satt bredvid, och det roliga var att han hade fått lika många poäng som jag, och han är typ.. bra på spanska. Sen igår fick jag reda på ett jag ligger på ett starkt VG i naturkunskap, vilket jag blev väldigt glad över, eftersom jag låg på ett godkänt för två veckor sedan.
Började också på ett nytt projekt på spanskan, vi ska läsa om ett spansk-talande stad, och sen redovisa för klassen som om dem vore turister, så jag&stampe ska redovisa om havanna på spanska, så vi passade på att kolla priser på resor till havanna & deras väder, ca. 4500.- för en resa dit med flyg, 27 grader i december, låter inte helt fel va?  jag kan säga att jag smälte nästan när jag läste att så "varmt" vi har i maj/juni, har dem på natten i januari/febriari.. (y)
Mihi, glömde ju berätta igår att jag&clara har lite tankeöverföring verkar det som ^^
en dag kom vi med fläta i håret, hade den på samma sida&allt, sen igår hade vi både röd tröja, blåa jeans nerstoppade i bruna stövlar/skor och håret uppsatt i hästsvans, är det inte lite crazy? (:  eller "coojsy" som jag&clara säger.
Stötte på Hanna några gånger i skolan, och jag såg hennes nudie jeans & blev lite sotis, för dem är så himla snygga! ni kan bara hålla med!? men jag får väl ta och köpa mig ett par när jag får råd, så om.. fem månader kanske?
höhö, nej men nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska på dejt med kudden, en kvart, lönt? njä..
men ni får ha det så bra alla! (:


        hur snygga som helst! ellerhur?


första skoldagen.

Steg upp vid 05.15 idag, hade fått ett sms från Erdal, där det stod att han väntade på tåget till köpenhamn, sen vidare till Grekland, usch nej, kommer inte träffa honom på en heeel vecka!
Men iallafall, min dag började superbra faktiskt, vaknade då och var inte det minsta trött, fastän jag bara fått fem timmars sömn. Ingen stess på morgonen iheller. Väl vid tåget fick man en stor kram av Linus, sen Hanna, sen Artur, gosh! - love them! <3  kunde dagen börjat bättre?
Sen i Malmö fick man en kram av Jesper, sen Tamim & sen Micke, hihi ^^ jag älskar kramar!
Hade inga riktiga lektioner, för vi skulle fortsätta med vårt FN-tema, så jag hade släpad med hela TRE böcker i onödan! + en big mama' miniräknare som väger ett ton.
Dagen flöt på, slutade 13.15, då blev det käk med nästan hela klassen (-martin, ali, robin&safya) på Kolga. Var väl inte supergott, eller billigt, men mina pommes var ynderbaura!
Tåget hem med andy 14.45, väl hemma gick jag ut med hundarna, sen räknade jag lite matte, drog ut & sprang, TV, dusch, mat, dator & TV, kaanske lite plugg sedan om jag orkar, kom nyss på att jag har en otrolig huvudvärk..
Har även beställt "Jensen kläder" nu, det blev svarta mjukisbyxor & en röd hoodtröja. Någon mer än jag som hade kunnat gå i mjukisbyxor varje dag? ^^
ja jag har inte så mycket mer att skriva, men jag hoppas att ni alla haft en bra dag.


dagens hårtips: När du duschar och håret är blött, ska du inte borsta det, för det sliter något så otroligt på håret, dessutom skadas håret om man försöker "gnugga" det torrt med handduken, så ni som gör det- sluta med det! linda in håret i en "turban" istället, och "tryck" det torrt. Om håret får torka nästan helt i en "turban", blir det mycket glansigare, mitt blir det iallafall. (: 

söndag.

hej alla, allt bra?
Min dag har tillbringats framför matteboken, och som tur är har min dator varit cp idag, så har inte kunnat sitta vid den så mycket, skönt ändå! (: så jag har lyckats räckna matte.
Kvällen kommer iallafall tillbringas framför datorn, och kanske lite plugg- om jag orkar.

Har varit jätteorolig över hur jag ska klara mig denna månaden med mina 1400 spänn, det är så mycket jag behöver köpa just denna månaden, men så kommer mormor&morfar som två räddare i nöden! dom ringde mig i morse och sa "om du sköter skolan nu som du alltid gjort, så ska vi betala din skoldress" och jag blev överlycklig! 500 spänn mer att röra mig med denna månaden. Mommo&Moffa- ni är bäst, jag älskar er!<3

Mitt lov har iallafall varit det bästa på länge. Umgåts med väldigt trevligt folk, gjort roliga saker tillsammans med nya vänner. har fått hem en ny familjemedlem också, det har varit väldigt trevligt. Sen har jag träffat en av mina saknade kusiner. Farmor skulle hälsa mig från Rémon i Holland :') blev överlycklig av något så litet, men jag saknar honom enormt mycket! två år sedan vi träffades..


Nu till dagens tips:
  
en hårinpackning som jag kan rekomendera från L'Oréal Elvital. Håret blir mjukt, glansigt & känns faktiskt "friskare". Håret får också lite mer volym och det luktar så gott efteråt! Finns även i en gul burk också, som är  för "anti-breakage", den rekomenderar jag också. Burken räcker väldigt länge. Finns på H&M, Kicks & i matäffärer, kommer inte riktigt ihåg vad den kostade, men runt 60-70 kronor. (:


tips.

jag har bestämt mig för att börja tipsa om saker på min blogg.
om hur man sköter sitt hår på bästa sätt, färger som passar ens ögon när det gäller smink, produkter jag har provat som jag kan rekomendera, böcker, låtar eller om hemsidor & annat smått&gott! (:

                 

PUSS!

ah!

Jag är helt till mig nu!
blev medlem på denna sidan för en månad sen typ http://www.gratisgen.se/ref/96495">
UNDERBART!  värvade några vänner & besökte lite hemsidor så fick jag ett presentkort på Kicks i brevlådan!
hur bra är inte det?

Så jag tycker att ni alla kan bli medlemmar, vad har du att förlora? (:

se bara till att försöka fixa tio poäng så snabbt som möjligt, annars räknas medlemsskapet inte.

RSS 2.0