jävla förkylning!

yes, igår blev jag satans förkyld igen, skitjobbigt! bara en månad sen jag var det sist...
menmen. Micke följde med mig hem igår, och han stannar till måndag, sen ska jag hem till honom mån- ons. Har nämligen matteprov på onsdag och jag behöver hans hjälp big time! "som vanligt".
Jag&Micke har blivit så nyttiga av oss! inget godis alls igår, och endast några klunkar läsk. Istället för godis köpte vi clementiner, päron, mango, granatäpplen och kiwi. MUMS!
Idag gick vi upp vid tio, käkade frukost, spelade TV-spel, haha! x) och sen gick vi ut med hundarna och spelade en massa fotboll med dem i den sköna vädret. Efter det käkade vi lunch, sen drog han ut och sprang utan mig :( vi hade planerat att dra ut och springa tillsammans, men så blir jag fede förkyld såklart.. menmen.

Nu kom micke ut ur duschen, så snart ska vi börja plugga matte, kemi & jag spanska. WIHO!..

PUSS! ♥

internetet lever!

wiho! Rebecca is back!

Jag hoppas att ni blev nöjda över Mickes fina inlägg igår- ja, 5/6 gissade rätt på mickes kluring igår! Mitt internet har somsagt inte funkat som det ska sedan i lördags.
Menmen. Skola idag, 8.35-12.25. Hade halvtidsomdöme i spanskan, då jag låg på ett MVG- , helt otoligt!
Efter spanskan drog jag, gabbi, jenny och BJ till Espresso House för att käka snabbt, sen drog jag och Gabbi till Dalaplan för att fixa naglarna. Denna gången fick det bli svarta tippar för mig, med lite silvriga stjärnor- kanske inte jättesnyggt, men jag ska bara ha det i två veckor. Mina naglar växer så himla snabbt! efter fyra dagar hade jag redan 2 mm utväxt på nageln, så jag måste betala 200 spänn varannan vecka.. Men gabbi har turen på sin sida, för hon behöver bara gå var 4:de vecka nu.
Anyway, tog tåget vid kvart över fem, hade sällskap med hannispannis <3 hon ska faktiskt följa med mig den 7:de för att bygga naglar. Var hemma vid sju, då blev det käk direkt, och ikväll väntas det dusch, lite plugg och städning, för imorgon kommer miiickiiii hiit! :D

PUSS! ♥

Vikarie :D

Hej alla glada!
Idag får ni nöja er med vikarie eftersom Rebeccas internet inte fungerar, de e väl så när man bor där hon bor...
Hur som helst kan jag medela att Rebecca har varit och lämnat blod idag, förstår inte hur det ska hjälpa hennes internet :S menmen, kvinnor e som dom e... jag tror jag avslöjade mig lite där... Japp ja e kille :) Rebeccas internet lär inte funka de närmaste dagarna så håll ut, SLUTA INTE LÄSA, hon kommer tillbaka, död eller levande (internetet kanske kräver mycket blod åå Rebecca har inte hur mycket som helst)...
finns inte så mycket att berätta, ja har liksom inte rutinen av bloggande, men om ja blir vikarie fler dagar kanske ja kan bli en riktig tio i toppare :D (eller inte...)
Ni får ha de bra allihopa så ses vi kanske imon :D<3

För er som vill leka en lek, här har jag en till er :)
Gissa vem jag är^^?


mhm... sånn e ja ;P

Måndag.

Tjo, nu sitter jag i mickes rum och kollar på 2 ½ men (!<3) medans han är ute i köket och fixar mango till mig ^^
Skola idag, och det gick väldigt snabbt. Halva klassen som skulle äta på pizzavagnen fick stå utomhus i en kö, i regn. WIHO! Åkte hem till micke vid tio över två, och väl hemma hos honom blev det en massa slöande.
Denna veckan kommer bestå av matteplugg, vårdcentralen- blodprov och slöande.

Men nu kom Micke in med min mangooooo! mums.

PUSS!  ♥

AL FIN!

..är jag klar med min spanska novelanalys, men nu ska mina  2 ½ handskriva a4 bara renskrivas. fifan. Bara sådär tre dagar försenad. Menmen. Idag har byn's internet klyddat hela dagen, så jag snodde pappas dongel så att jag kunde få lite kontakt med omvärlden. (höhö). Vaknade vid lite över nio, av att mamma damsugade.. så jag steg upp och klädde på mig, käkade frukost och tog morgonrundan med hundarna. Resten av dagen har jag spenderat på mitt rum, då jag har räknat matte, gjort klart spanskan och fixat hippiekläder! mahaha, skolan ska ha en maskerad-dag den 31:e, och kära NV08A ska vara utklädda till greenpeace/hippies/flowepower. Jag hittade ett par bruna, lite smått utsvängde byxor i min garderob, en hippie-aktig tunika i mammas garderob (nyinköpt från lindex, haha!) och till det ska jag ha helt plattat hår, hårband runt huvudet, bruna sandaler/sommarskor och peacehalsband som jag ska skapa by myself. Imorgon ska jag hem till micke, då han ska göra mig till ett mattegeni! och han är faktiskt på god väg, faktiskt. Åker hem därifrån på onsdag.
Måste även säga att mina ögon ser väldigt friska ut nu, fast jag är fortfarande helt rynkig under dem..
Men jag blev lite sur att läkaren bara fokuserade på mina ögon, och inte skulderbladen, halsen, läpparna, armvecken och kinderna, som inte heller är helt friska.

Aja, jag hoppas att ni har haft en skön helg!

PUSS! ♥

allergi.

tjo, idag måste jag vara hemma från skolan. Skit också, jag som hade noll frånvaro denna terminen..
jag stannade hemma idag för att mitt ena öga är helt svullet, jag är helt rödfläckig i ansiktet och jag tänkte inte visa mig sådär i skolan. Min hud och mina ögon har varit helt cp sen lite innan julafton, och jag vet inte vad som hänt. Igår när jag kom hem från skolan vid halv sex, så käkade jag pommes & pizza, sen gick jag och lade mig- powenap, så kliade jag mig lite i ögonen så svullnade dom upp riktigt mycket, så jag och mamma åkte direkt till akuten i Ystad.
Sen idag träffade jag en underläkare som kollade på mig och skrev ut en salva- som jag vet INTE kommer hjälpa. Om en vecka ska jag dit på provtagning, för att se om jag är allergisk mot något, och om två veckor ska jag på återbesök.
Nu sitter jag och skriver på min spanska, eftersom jag inte hann klart med den igår.

hoppas ni får en skön helg!

PUSS! ♥

nämen hej!

har inte uppdaterat på ett tag, men jag har haft fullt upp med läxor och prov..
Har bara pluggat spanska, svenska, matte, kemi, spanska, svenska, matte, kemi, spanska, svenska, matte och kemi sen i söndags, så ni för ursäkta min dåliga uppdatering.

Annars då.. skola som vanligt, idrott på morgonen, men jag var inte alls pepp, har kännt mig helt nere hela dagen idag, + att jag har fått den äran att bära runt på en satans huvudverk. Slutade halv fem typ, så jag och bambi tog tåget kvart i fem, och jag var då hemma vid halv sex. Fixade mat till mig själv direkt, sen tog jag en huvudverkstablett och gick och lade mi i sängen till sju. Så nu sitter jag här med en massa texter på spanska, spansk ordbok, spansk novell, spanskahäftet, GAAH!  ska skriva en novellanalys till klockan 23.59 imorgon, och jag har två a4 kvar att översätta. YES...sen måste dem även renskrivas på datorn med 1.5 radavstånd osv..

Men nej, nu måste jag fortsätta med el traducción!

PUSS! ♥

trötter.

Tjo, nu sitter jag här och halvsover, vilket är jävligt konstgt, då jag hade sovmorgon till 20 över nio.
Hur har er helg varit? min har iallafall varit helt underbar! I fredags var klassen på studiebesök i lund, och vi slutade halv tolv, så efter det drog jag & micke och käkade på kniv&gaffel, sedan mötte vi upp hans mamma, då vi påbörjade vår shoppingtur. Men innan den började på allvar fikade vi lite. Micke bytte sina nya skor, köpte en jättefin kofta och ett par ursnygga chinos! stolt över mig själv för att jag lyckades övertala honom att köpa koftan & byxorna. Själv så köpte jag en mörkblå "klänning" som jag hade på mickes kalas, svarta strumpbyxor och en svart halsduk. Efter shoppingrundan åkte vi och storhandlade till Mickes kalas, så vi var inte hemma hos honom förrens vid sju, och då var jag riktigt hungrig och trött! Jag och micke gick och lade oss tidigt. I lördags ville jag inte lämna sängen, micke ville upp tidigt för han var hungrig, men jag ville sooovaaaa, men tillslut tvingade han upp mig, men efter det gick jag och lade mig i hans säng x-antal gånger, i hopp om att få mig en blund.
Under dagen hjälpte jag till att duka inför kvällen, sen blev det lite fix, och vid kvart över fem kom de första gästerna.
Micke var helt slut när alla hade farit hem, så det blev sängen tidigt.
Söndagen fick bli en pluggdag, kemi & matte, tyska för micke. Kvällen avslutades med Ben&Jerry glass framför parlamentet och en film, glassen var supergod! första gången jag och micke åt B&J.

Idag, måndag, började jag 11.50 och slutade 15.30, fast jag åkte inte hem förrens vid 17.15, då micke stannade kvar och hjälpte mig med matten. Tack hjärtat <3
Åkte hem med pappa halv sju och väl hemma blev det käk, efter det påbörjade jag min spanska.

nu ska jag fundera på om jag ska skriva min debattartikel.. "troligen inte"

PUSS!♥

snart är helgen slut..

hej alla, just nu sitter jag hemma hos micke, har ju varit här hela helgen. Hela fredagen var vi på stan med hans mamma, och hela lördagen gick åt till förberedelser inför mickes kalas. Det var väldigt kul att träffa hans släkt, särskillt alla hans små kusiner ;p vid tio på kvällen var vi helt döda.
Idag har vi bara slappat och pluggat, blä! och vi är långt ifrån klara..hehe..


But the pluggande must go on!

PUSS.

oh, jag måste även berätta en till sak! pappa ringde mig för någon timme sen, och berättade att han tänkte höja min månadspeng till 2000! helt jävla sjukt. Jag förstår inte hur han har råd med det, men jag ska nog inte klaga (:

om ni är intresserade..

...SÅ ÄR DET BARA 60 SKOLDAGAR KVAR TILL SOMMARLOVET GUBBAR!
för dem som slutar den 11:e (:

nej för fan!

.. det snöar! :( jävla jävla skit, jag som skulle ut och springa, fan!
Det passade inte att snöa på självaste julafton, men NU, i mars så passar det! vart är världen påväg?
Det har redan hunnit bli vitt på alla hustak i min lilla by, hemskt. Tur att jag inte ska köra moppe imorgon.
Men det är sånt som händer. Just nu sitter jag och försöker puscha mig till att plugga, men det går sådääär.
Måste hinna göra MT-läxan, läsa klart den spanska novellen (tre kapitel kvar), hinna påbörja min insändare, duscha och packa innan det är dags att krypa till kojs.

Imorgon blir det inga vanliga lektioner, för klassen ska till lund (igen) på studiebesök. efter det ska jag och Micke möta upp hans mamma, så ska vi fika tillsammans, kanske med han mormor med, sen gå på en shoppingtur, ser fram emot det! Stannar hos honom till måndag. Hoppas att jag hittar något som jag kan ha på mig på mickes kalas på lördag, fast plånboken vägrar låta mig köpa något. Hade inte det varit något, en levande plånbok? om plånboken känner att den är lite tom, så biter den en om man försöker sno åt sig pengarna eller korten, på det viset kan man bara inte köpa nåt ;D smart va?

men nej, nu måste jag plugga, men Chris Daughtry uppehåller mig..

PUSS! ♥

underbart.

blev en joggingtur med en av mina grisar (hundar), vilket var jäkligt skönt! fast min idrottslärare sa att jag skulle ta det lugnt ett tag nu, iochmed mina brännande smalben. När jag kom hem igen blev det duschen, superskönt! när man varit ute och sprungit och duschat efter det, känner jag mig så himla fräsh och bra!

men nu ska jag fixa håret! vi hörs imorgon.

PUSS! ♥

nyttiga rebecca.

från och med nu, ska jag sluta äta smågodis, choklad och kakor, och jag ska börja springa ännu mer än vad jag redan gör. Jag har känt mig så himla fet de senaste månaderna, tack vare de två extra-kilona jag fått.
Visst, jag är kanske inte mullig, men jag känner mig verkligen som det. Jag vill tillbaka till mina 44,5 kilon!
Sen har mina "nästan magrutor" försvunnit :(
Jag måste verkligen sluta äta så mycket som jag gör.

SÅ SKÄRPNING NU REBECCA!

eller är våren påväg eller?

Tja! allt bra med er? själv mår jag super, är lite trött och smått stressad bara (som vanligt).
Skola idag 8.00- 15.40. Dagen började med en trevlig tågresa med Linus & Hannispannis <3
Första lektionen var svenska, då vi bara skulle fixa med vår debattartikel/insändare, och efter det hade vi matte.
Efter matten var det dags för lunch, och då drog jag och bambi till espresso och käkade och sedan tog vi bussen till kirseberga för att ha idrott. Beeptest. Det gick åt helvete för mig, verkligen. När jag var på nivå fyra kände jag att mina vader började bränna igen så smått, och då lade jag av direkt, ville verkligen inte att de skulle bli så som det brukar. jag börjar bli lite rädd nu. Menmen, efter testet hade vi doppboll och freesbre, vilket är så himla kul! gosh, jag älskar idrott!
När idrotten var slut promenerade jag, bambi, martin och robin till tåget i strålande solsken! då kände jag att våren verkligen var påväg, men ack nej.. Nu är det helt grått utanför mitt fönster.

Nej nu måste jag plugga lite, skriver något inlägg till senare.

PUSS! ♥


My new shoooes!

äntligen har jag ett par skor som jag kan ha till mjukisbyxor, YES!
Ville egentligen ha en "tjockare" modell av läder, vita, men jag hade inte råd att lägga ut 800 på ett par skor denna månaden, så det fick bli dessa för 399, ett par svarta tygskor.


nu är det vår i skåne! ...eller?

Hej!
Allt bra med er idag? själv är jag lite stressad, har rått så mycket läxor, inlämningar och prov denna och nästa vecka, men det ska gå! just nu har jag precis ritat klart alla bilderna som jag och micke ska ha i vår powepoint-redovisning om metallbindningar, höhö..
Skolan segade fram som fan idag! hade först Kemi, 1 ½ timme, och då gick vi igenom något.. typ reaktionsformler, som jag faktiskt fattar, helt otroligt. Efter det hade vi svenska, då vi skulle påbörja en insändare/debattartikel, och jag ska nog skriva om kollektivtrafiken och kostnaderna. hm.. Sist var det spanska, då vi bara läste och blev informerade om proven vi ska ha nästa vecka. Efter skolan drog jag, gabbi, BJ, micke och jenny till espresso för att käka, sen kilade jag och gabbi till dalaplan för att fixa naglarna, wiho! det behövdes verkligen. Blev rosa tippar med ljusrosa striper, lite annorlunda ;D
Efter det drog vi hem, och väl hemma så blev det käk.

Men oohnej, du börjar Desperate Housewives,
SEE YAH!


inte bästa bilden, men såhär ser mina nya naglar ut!

I'm alive!

..bara så att ni vet (:

hm.. somsagt så har jag varit hos micke hela helgen, supermysigt som vanligt!
blev lite shopping med hans föräldrar igår, då vi inhandlade en massa skor, ett par till mig, ett par till susanne och tre par till micke (!!) Jag ska visa mina nya, svarta tygskor från le coq sportif imorgon!
I fredags var hans föräldrar ute på landet och festade, då passade hans bror på att ha fest, kanske inte så skoj för mig och micke, men det gick.

Idag var NV08A&NV07A  på Lund univeritet för att kolla på en lasershow, och den var överball! Jag blev helt omringad av laser, precis som om amn är en hemlig agent och inte får nudda de röda strålarna. Det var verkligen skitcoolt!

Jag skulle egentligen ha unnat mig en löpar-runda idag, men min ipod var inte laddad, och den var inte klarladdad förrens vid åtta.. så det får bli imorgon istället. Beeptest på onsdag.
Det blir inget lång inlägg idag, för nu måste jag kila in i duschen.

PUSS! ♥


mihih.

- nej, toffifee är sånna med skal av kola, nougatfyllning med en nöt i mitten!
- hm...
- typ som ditt huvud då. (:

jag är så rolig ibland, erkänn!? ^^

DKNY; Red Delicious ♥



min, åh! <3

HALLELUJA!

NU ÄR ÄNTLIGEN DET ÄCKLIGA KEMIPROVET FÖRBI!
snacka om att jag är lycklig nu, när provet är över. Menmen, hur mår ni själva? ;D
Jag har varit dålig på att uppdatera nu på senaste tiden, men jag skyller på kemiprovet.
I tisdags följde micke med mig hem, så pluggade vi till provet tillsammans, sen sov han över, jag var tillochmed tvungen att strunta i säsongspremiären av Desperate Housewives...
Igår, onsdag, hade vi idrott, då visade alla grupper upp sin dans som de själva kommit på, vilket gick väldigt bra.
Sen skulle man även lära ut en del av dansen, vilket var väldigt kul! Efter idrotten kom Lilla micke på att han glömt sin kemibok hemma hos mig, vilket gjorde att han var tvungen att följa med mig hem igen, och sova över igen, men inget mig emot! :D
Så idag åkte vi in med min kära pappa till hans jobb vid tio i nio, så satt vi där och pluggade i en timme, och efter det tog vi tåget till skolan. Dagen flöt på och provet gick åt helvete.
Nu ikväll ska jag plugga en hel del, jag ska förbereda mig inför debatten imorgon, då jag ska vara MOT att sverige ska ta in fler flyktingar och jag känner mig bra förberedd! Sen ska jag även skriva klart min romananalys, sen måste jag ju också packa, ska spendera hela helgen hos Micke, då vi ska hålla på med vårt projekt om metallbindningar..
så jag är rädd för att det inte blir så värst mycket bloggande i helgen, men håll ut!



Nu ska jag fixa till min romanalys.

PUSSS! ♥

STRESS!

klockan är nu 21.46, och jag sitter tillsammans med micke och pluggar till vårt omöjliga kemiprov som vi har imorgon. Det kommer gå åt helvete! därför jag inte bloggat på ett tag, jag har haft fullt upp..

men imorgon lovar jag att jag ska börja uppdatera lite mer, då provet äntligen är över.

PUSS! ♥


I'm back!

åh, nu mår jag så himla bra! som ni vet åkte jag till Micke i lördags, så jag har varit hemma hos honom från lör- mån, så himla härligt! det känns verkligen som mitt andra hem. Vi har inte gjort så mycket, eftersom micke var helt död, han måste vända tillbaks dygnet nu efter resan, Thailand är ju sex timmar "före" oss. Men jag fick jättefina presenter av honom, fastän jag sa att han inte skulle köpa något. Jag fick en ursnygg adidas-tröja och jättefina smycken! bland annat armband, varav ett han låtit "specialtillverka", eftersom jag har så hiiimla smala handleder, så passar inga armband som finns i affärerna mig.. Så jag blev superglad för dom jag fick, sen fick jag även ett jättefint halsband <3 känns lite sådär..dumt.. att jag får sådana fina saker/födelsedagspresenter, och han får något "homemade- stuff" av mig, men aja, jag bjöd honom faktiskt på godis också.

I morse steg vi upp halv nio, eller ja, micke gjorde det, medan jag låg kvar och drygade till typ nio. Sedan visade det sig att hans mamma är ledig, så hon körde oss in till skolan 11.20 typ, så egentligen hade jag kunnat sova lite till..
Men dagen segade fram och när vi väl slutat satt jag&micke kvar och räknade matte i en timme typ, sen köpte vi scoones på espresso och efter det åkte vi hem, han till sig och jag till mig, buhu! :( men imorgon ska han faktiskt hem och sova hos miig, för vi måste verkligen plugga till kemiprovet som är på torsdag..

Ikväll ska jag duscha, packa skolböcker och kaaaaaaanske plugga lite spanska glosor och kemi, får se om jag orkar efter en timmes dusch, för hygien är faktiskt viktigt. sådeså.

PUSS! ♥
saknar min hannispannis! har inte sett henne på en vecka typ :O

RSS 2.0