tjo!

hur mår ni idag?  själv mår jag super! vet ni varför? jo, för att snart ska jag åka hem till ssoulmate som kom hem från Thailand idag, wiho! Ska sova hos honom till måndag, men jag lär nog inte blogga hemma hos honom. Far & fläng hela tiden, har ju precis kommit hem från mormor och morfar, men det är bara skönt att komma ifrån häxan här hemma.
Men jag vill önska er alla en undebar helg!

PUSS! ♥


hemma.

Nu är jag hemma igen, efter sex dagar hos mormor & morfar. Jag hoppas att de kryar till sig snabbt nu efter jag åkt, synd om dem..

Nu ska jag även skärpa mig med "de/dem", för i nuläget skriver jag "dom", vilket räknas som talspråk. Jag har alltid skrivit "dom", och ingen lärare har sagt till mig att det är fel iheller- förrens nu, så det kommer bli svårt för mig att börja skriva de/dem nu, men jag ska försöka! till att börja med kommer jag få fixa till min romananalys, då den innehåller alldeles förmånga "dom".

& snartsnartsnart kommer min favorit hem, om typ 12 timmar ♥

Ha en fortsatt härlig fredag alla!

PUSS! ♥

min blivande man ♥

          
 

         

EN HELT UNDERBAR RÖST!

sol sol sol!

ÅH! visst är det helt underbart väder ute? så himla häligt. Just nu känns allt så himla bra, min saknad efter Micke har ersatts med en längtan istället, för han är snart hemma!

Mysig skoldag idag igen, hade först lite coachtid och mental träning, sen matte, och sist svenska. Snackade om vår maskerad-dag, och dne klassen som har bäst tema, vinner, HEJA NV08A! Någon som har ett förslag på kick-ass tema? Efter det blev det såklart Espresso House med några töser från klassen, men jag stannade inte så länge.
Tog bussen till värnhem, sen bussen hem till mormor&morfar. Nu är båda två jättesjuka.. och såklart väller alla skuldkänslorna upp inom mig. typiskt.
Gabbi har lånat ut sin "om jag kunde drömma" till mig, supersnällt! så jag har suttit och läst lite i den nu, men jag är egentligen alldeles för trött för att läsa nu.
Pappa kommer och hämtar mig vid sju-tiden, så ska han äta här, sen åker vi hem. Väl hemma ska fixa med Mickes present, och packa lite inför imorgon. wiho! han kommer faktiskt hem om inte mindre än 16 ½ timme, gud vad jag längtar efter min lilla tönt ♥
Åker väl hem till honom vid 12-tiden imorgon skulle jag tro.
Nej nu ska jag hjälpa mormor lite med maten! (:
vi hörs ikväll.

PUSS!

snart så, snart!

om exakt 48 timmar, kommer min favorit hem igen, från Thailand.
jag saknar honom, det är inte bra att gå runt med ett stort tomrum inom sig, verkligen inte.

s n a r t ! <3

åh!

om två dagar, två timmar och 33 minuter kommer mitt hjärta hem

Torsdagsregn.

tjo, nu sitter jag här, helt slut såklart.. är lite rädd, för jag har lyckats smitta mormor&morfar med vars en fet förkylning. så morfar ligger i sängen och hostar och fryser nu..
Menmen, skola idag så klart, hände inget speciellt på denna korta dag, 8.40-12.15. Fick sällskap av Michael på bussen till Värnhem, trevligt värre! sen fick jag vänta på den vanligt försenade gula bussen.
Ikväll ska jag.. chilla som fan! eftersom den värsta skoldagen på veckan är över, men jag ska kanske ta mig an matteläxan också, får se.
Hoppas ni inte dog allt för mycket av mitt allmänt tråkiga, konstiga och onödiga inlägg, men ja är trött.

PUSS! ♥
Imorgon börjar jag halv tio, sovmorgon till halv åtta <3

trött.

Nu har jag pluggat klart, eller egentligen inte..
Gjorde bara matteläxan, och 3/23 uppgifter i kemin, resten fattade jag verkligen inte, samma som med spanskan.
Har varit en lång skoldag, 8.00- 14.40, skrev lite fel innan, skulle egentligen sluta tre.
Under sista lektionen så lyckades Belinda lura mig! jag satt med ryggen mot dörren, så plötsligt utbrister hon "MIICKE!"
precis så som hon brukar säga till Micke i klassen (som är i thailand nu). Jag vänder huvudet snabbt bakåt, för jag trodde för en sekund att min Micke hade kommit hem från Thailand tre dagar förtidigt, så är det en annan micke som står bakom mig.. och gissa vad som händer?! JAG BÖRJAR GRÅTA! helt jävla sjukt, det bara exploderade och jag skrattade samtidigt som ögonen blev alldelses tårfyllda, sen kunde jag inte sluta! x) jag antar att jag saknar micke lite, eller?
Aja, sen hade vi PP i fem minuter och efter det tog jag, stampe och erol bussen till värnhem.

och nu ska jag hoppa in i duschen, sen grey's och sängen direkt efter det.

PUSS! ♥

skola.

Nu sitter jag i skolan och har svenska, 20 minuter kvar på den två timmar långa lektionen, men det är chill, sitter mest och snackar istället för att skriva på min romananalys. Fast inlämningen för romananalysen har flyttas fram en vecka, så jäkla skönt! Fast jag är snart klar egentligen, men nu kan jag lämna den ett tag och fixa med mina andra läxor. Har ju struntat i vissa läxor för att jag skulle ha skrivit klart den jävla romananalysen. Men aja, om25 minuter har vi matte i 1 ½ timme, och sen blir det lunch på TimeOut, sen teori på idrotten i en timme tror jag.
Slutar 14.00.

Får väl hoppas på att jag hinner skriva några inlägg till när jag är hemma, men jag vet inte om jag hinner. Är hemma vid tre, då blir det till att plugga Kemi, spanska och matte, efter det blir det käk, sen duschen. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, och hoppas på att jag somnar, fast jag fick faktiskt lite över sju timmars sömn inatt.

PUSS! ♥

nu märks det att jag går NV.. lite iallafall.

Hej alla söta läsare, allt bra med er? själv så är jag.. hm... trött, stressad & förkyld (och inte lite iheller).
Supermysig dag i skolan, eller ja, alla dagar är ju det, men idag var det något extra. På svenskan satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord, medan solen sken utanför klassrumsfönstret. Sista lekionen jag hade var spanska, där fick jag tillbaka två "arbeten"- en Resumé och sammanfattning på spanska, och jag fick bannemig MVG på båda! Spanska är det ämnet som jag har fått flest MVG i nu första året på gymnasiet, vilket är väldigt konstig, då jag känner att spanskan är något så otroligt svårt. Men det är alltid kul att få MVG, ellerhur?
Menmen. Efter språket stack jag, gabbi & jenny till espresso house för att käka något snabbt innan jag & gabbi skulle iväg ovh bygga naglar. Träffade Hanna & Micke där, trevligt som vanligt. Jag fick även min födelsedagspresent av Hanna (a) supersnygga örhängen och matchande örhängen, och jag blev väldigt glad, eftersom jag älskar smycken!
Halv två fick jag mina naglar fixade, sen var det Gabbis tur, och det blev supersnyggt! har tyvärr ingen bild, min kamera är hemma (är hos mormor&morfar nu) och jag har inte någon sladd till mobilen med mig, men jag lovar att visa såfort jag fixat en bild. Vi var klara där vid halv fem typ, så efter det åkte jag till värnhem och tog sean bussen hem till m&m.
Mormors supergoda lax med ris&sås var framdukat när jag kom hem. MUMS!

Denna & nästa vecka har jag faktiskt mycket i skolan, faktiskt! Trodde att jag alltid skulle ha mycket eftersom jag går NV- programet, men icke!

Ons: matteläxa & "särskrivningsord" i svenskan.
Tors: matteläxa, 23 uppgifter i Kemin & spanska dativ-ackusativobjekt.
Fre: matteläxa.
Lör: -
Sön: Romananalys ska vara inlämnad
tors 5/3: kemiprov

och det kommer naturligtvis att fyllas på mer.

men nej nu måste jag sova, måste ha sömn! jag har sovit så himla dåligt de två senaste nätterna, hemskt!
Men jag hade egentligen velat berätta lite om mitt & min morbrors samtal i telefon nu ikväll, men ni får tyvärr klara er utan det, too baaad.

PUSS!


jo, min nya frilla..

Jag måste bara berätta vad några sa om min nya frisyr idag!

Mustafa:  I like the colour, it's really nice, but you have cut it to much! You look like one of the lesbian girls in TATU.

Bambi: ÅÅH SHIT!  JAG TRODDE DET VAR NÅGON ANNAN JAG VÄNDE PÅ! FAN VAD OVANT!

Tamin: färgen matchar dina ögon, "följt av en sång"

Bellie: AH SÅ GULLIG!

Erol: SÅ GULLIG! Min andra fru ska vara rödhårig vare sig hon vill eller inte kommer hon vakna upp med den färgen.

det var bara några av alla reaktioner jag fick idag, men åh,  jag älskar förändringar!
om en- två månader blir det orange/rött! "som på bilden"


Jeff Dunhaaam!



Det går inte att hålla sig för skratt!!

Måndag.

Skola idag, 09.30- 13.00- JAG ÄLSKAR MÅNDAGAR!
menmen, kom till skolan vid kvart över nio, och jag skrämde bambi med min nya frisyr :( men alla andra tyckte att den var jättefin, så glad jag blev! Hade först matte, då gick vi igenom något nytt såklart, men jag fattar det! iallafall när matteläraren går igenom det. Fast jag lämnade lektionen minst tio gånger för att gå till toan för att snyta mig x) Sen hade vi Kemi, då vi fick tillbaka våra prov som vi gjorde för... hm.. en månad sen kanske? och jag fick bannemig MVG! helt otroligt! första provet som jag har fått mvg på i gymnasiet, så jag är superglad!
Det var riktigt kul att träffa klassen igen, och det är sjukt så bra jag trivs! fast jag saknar Micke nu för den delen.. men han kommer hem om fem dagar :')
Efter skolan så drog jag, gabbi, jenny & eroool till EH för att käka, sen tog jag & erol bussen tillsammans till Värnhem, och påvägen snackade vi om hans framtida fru som han träffade i USA när han var där förra veckan, så gulligt!
Missade bussen till Bara med några sekunder, så jag fick vänta i en halvtimme på nästa, så jag var hemma hos mormor och morfar vid tre-tiden.
Och nu sitter jag här och skriver på min äckliga romananalys, men jag filosoferar mest om det verkligen finns något som är mer tråkigt än att skriva en romananalys på tre dataskrivna?
Aja, det måste göras!
Imorgon börjar jag 08.05, ISCH! vilket innebär uppstigning senast 06.00. Men efter skolan ska iallafall jag & Gabbi G dra och bygga naglar, det kommer bli så fiint!

Igårkväll försökte mormor tvinga i mig världens äckligaste hostmedicin, jag slår vad om att kattpiss, hundspya & råa möss smakar 1000 gånger bättre än vad den äckliga medicinen gör!
Kände mig som en femåring iallafall, mormor tjatade men jag sa "nej jag vill inte! jag är hellre sjuk i en månad" x)
Hon sa att jag skulle somna gott av den, och det kanske var sant, och bara för att jag inte tog den, så somnade jag inte förrens klockan tre i "morse".. sen väckte mormor mig klockan sju, alltså fyra timmars sömn, så jag är rääätt så trött nu ja.

menmen, nu ska jag försöka fortsätta på min romananalys, sen packa väskan inför morgondagen, och försöka komma i bingen tidigt.

PUSS!

Det var för bra för att vara sant.

Jag har gått och varit så himla glad över att jag inte fått någon rälig vinterförkylning, men så vaknade jag upp igår med hela näsan igentäppt. Jag kände det på mig, för det är ett mirakel annars om jag inte blir förkyld i en vecka var tredje månad. Så jag var helt död igår, därför jag inte skrev något blogginlägg, men idag så orkade jag!
Såg ni melodifestivalen igår?  åh, jag blev så besviken att BWO "bara" kom till andra chansen, fastän jag röstade som en dåre på dom "som vanligt". Egentligen tyckte jag inte om låten, men det är ju BWO! aja, får väl hoppas att dom sjunger skiten ut lily & susi i andra chansen.
Idag har det varit kalas för mig hemma, mormor, morfar, kusin & farmor dök upp, trevligttrevligt! och jag hade även bakat alla kakor och tårtan själv, så det blev såklart supergott (;
Så idag fick jag;

♥  200 kronor "YEEEY!"
♥  något choklad godis.
♥  en sked "höhö, något grejs om att jag ska ha 12 skedar i en samling".
♥  mormortrosor av mormor, som åkte längstbak i garderoben dirr.
♥  en söt mininecessär/börs från Thailand.
♥  blommor

Jag har även fått kläder för ca. 500 av mormor&morfar en dag när vi var och shoppade, och det räknades som en present.
Efter mitt kalas åkte jag med mormor&morfar hem, så jag är hos dom nu och ska vara här till fredag, härligt!
& imorgon börjar skolan 9.30- soovmorgon!

Idag fyller iallafall min Micke 17 år, och han firar sin dag i Thailand, men han kommer hem om sex dagar!!
Saknar honom & hans underbara familj väldigt mycket.

PUSS! ♥


saknar dig bästis.

nu är jag 17!

nu, halv tre, blir jag 17. Men som sagt- ingen speciell ålder, bara ett år närmare 18 (;
Ska bara ta det lugnt idag, kanske skämma bort mig med hårvård och nagelvård?
Imorse väcktes jag av familjens sång:

"vad är det för en dag?
det är en snöig dag
nej det är ingen snöig dag för det är rebeccas födelsedag
hurra hurra!"

Jag blev överlycklig för mina presenter;
♥ mitt underbara favorit shampoo&balsam
♥ en påse godis
♥ ett choklad
♥ jordgubbsdoftande värmeljus
♥ 700 kronor
♥ värmeskydd till håret

aah, jag bara älskar att FÅ saker som jag behöver!
mitt shampoo är nästan slut- jag fick nytt nu,
jag har lovat mig själv att ta bättre hand om mitt hår, därav ha värmeskydd när jag plattar,
men jag hade inte råd att köpa det.
Det är helg, då måste man ha godis!
Sen hade jag inga pengar, nu har jag!

UNDERBART! ♥


vill även tacka mina underbara vänner för alla söta gratulationer <3

tråk.

jag har rätt så tråkigt, och då äter jag, isch! inte alls bra.

om två timmar är det min dag, men det kommer bli som en helt vanlig dag
17 är ingen speciell ålder.

tjo

Vaknade väldigt tidigt idag. halv nio.. men jag steg inte upp förrens vid halv elva, då käkade jag frukost- min älskade fil med havrefras <3 LOVE IT! sen degade jag bara framför TV:n, men när jag inte orkade det mer så började jag göra lite nytta, jag damsugade mitt rum, plockade undan i min överfulla garderob, gick ut med hundarna, skottade, fixade fika till mig, mamma & bror, för dom var iväg och handlade i Malmö.´
Sen nu sitter jag här och snackar med min vän Jesper på msn, polisen har lagt ner fallen då han och två av mina andra kompisar blev slagna/misshandlade av en äcklig pundare.
Dom har lagt ner fallet för det var brist på bevis, så 5-6 vittnen, blodig näsa & tröja och stulen mobil räckte visst inte nej..idioter. Dom kunde även inte sätta dit pundaren som gjorde det, för han "kommer inte ihåg" något, nej såfan heller, han var ju HÖG! dom sa även att vittnena inte är mycket till hjälp nu, eftersom det gått en tid sen det var. Allt hände för nästan ett år sedan, valborg, så det är ju inte konstigt om vittnena eller misshandlaren inte kommer ihåg, men det hade dom gjort om polisen tagit tag i det direkt! och detta fick Jesper reda på av dom andra två killarna som också blivit misshandlade, dom hade fått brev hem om att fallen lagts ner, men inte jesper. Är polisen bara lata? har dom inte tid?  jag förstår inte vad deras problem är! Ska dom bara ignorera detta, då tre killar blev misshandlade/slagna av en och samma kille som har gjort så jävla mycket skit + att han är straffmyndig, dom hade kunnat fälla honom på nolltid, om dom bara ansträngt sig.
ORH, jag blir så himla arg! just därför som jag funderar starkt på att bli polis.

min nya kärlek!

Tokio Hotel- moonson



Lil' Wayne ft. Kevin Rudolf- let it rock

 

Alphabeat- Fascination

 

jag har aldrig lyssnat på Tokio Hotel, och jag tänkte verkligen aldrig börja göra det iheller, blä!
men så när jag var hemma hos mina kusiner, så spelade vi "moonson" på GH, och jag sjöng,
och jag blev helt kär i låten, så jag håller på att knarka den som satan just nu.
Jag älskar verkligen när jag upptäcker låtar som är nya för mig
- som jag kan börja knarka sönder.

min nya frill!



fail bild, jag vet.
men mina nyya friiill!

soool.

Underbart väder idag igen, överskönt!
Känns lite dumt att jag inte är ute och njuter av det, men äsch, jag gick faktiskt en runda med hundarna i morse på en halvtimme, det får räcka. Annars idag.. hm.. jag har kollat på TV, målat naglarna, ätit, gosat med djuren- alltså inget ovanligt. Funderar på att börja med min romananalys, men det är faktiskt 11 dagar kvar tills den ska vara inlämnad, så jag kan ta det lugnt (kommer sluta med att jag gör den i sista minuten).
Jag funderar på om jag ska fota min nya frillz och lägga ut en bild här, men jag vet att några i klassen läser min blogg, och jag vill att det ska bli som en liten överraskning på måndag i skolan, för dom är ju sååååååå nyfika "kanske inte (; "
men jag får se hur jag gör.

PUSS! ♥


dumma mig.

har varit liiite slarvig med att blogga, så nu ska jag ge er en uppdatering.

Idag: upp vid nio, gjorde mig i ordning, sen åkte jag in till Skurup för att göra ett syntest till "körkortet", kostade 100 spänn, och jag svär, det tog två minuter och det krävdes ingenting av optikern, ORH!
menmen, sen efter det drygade jag på pappas jobb i tre timmar, jag packade upp elvispar, strykjärn och skärmaskiner, och jag monterade även upp en skärmaskin "duktigt av mig". Sen köpte jag fika åt personalen och sen handlade jag lite saker som mamma bett mig göra. Vid två klippte jag mig, och färgade håret igen.. för efter tvätten såg Hannas coola färgning jätteäcklig ut, så jag ville helst fixa till det. Så nu sitter jag här med vinrött hår och lugg, JA! jag klippte lugg, men jag vet inte riktigt om jag passar i det ;s aja. Pappa fick sluta en timme tidigare, så vi skyndade oss hem och gjorde oss iordning, sen åkte hela familjen till Malmö, för att kolla på Jesus Christ Superstar! Den var faktiskt väldigt bra, och guuud så snygga skådespelare! farmor hade med sig en kikare, så fick jag låna den till att se närmare på gobitarna på scenen, för vi satt rätt så högt upp "Malmö opera, fd. stadsteater". Jag missade tillochmed när jesus korsfästes bara för att jag hade mina ögon på en annan x) Sen vet jag inte om Ola Salo passade i rollen, det kändes liite "bögit", och hans skrik var inte jättehärliga att höra. När teatern var slut, gick vi då till bilen, så hade farmor fått en böter, bara för att hon stod på en gata som dom skulle städa, en böter på 500 spänn!!! men vem fan sätter en städ-dag, samma dag som en av världens mest populära musikaler har premiär? och på teaterns bakparkering tillochmed.. OORH! jag blir så arg! folk gör vad som helt nu bara för att tjäna pengar. Det skulle inte förvåna mig om det plötsligt kommer kosta en femma varje gång man måste trycka för grön gubbe på ett övergångsställe!

Måndag: Upp tiidigt, sen in med pappa till jobb, och sen tåget till Malmö för att träffa Hanniiiis! (:
Vi shoppade lite, hon köpte en present till pojkvännen som fyller 18 på torsdag "en dag innan mig ^^"
och jag köpte en present till hanna också. När vi var klara i stan, åkte vi hem till henne, där käkade vi gott, krängde chips och färgade mitt hår, och det blev ett annorlunda resultat, ändå coolt, jag har tyvärr inte fotat det :(

Imorgon, onsdag, så har jag inget planerat, SKÖNT.

nu ska jag äta upp min apelsin, sen blir det sängen.

PUSS! ♥


mysig söndagskväll.

jag tycker att jag har varit väldigt social idag faktiskt, istället för att ha suttit och ugglat framför datorn, så har jag hjälpt pappa i köket, dukat inför middagen, kollat på TV med mamma och visat skor på olika hemsidor, varit ute med hundarna, men sen har jag även suttit instängd på mitt rum och läst min bok i nästan tre timmar, så nu är den äntligen slut! bara romananalysen kvar. Sen snart ska jag gå ner och ta mig en skål ostbågar och sätta mig framför TV:n och kolla på Kingdom of heaven, fast den filmen är inte jättebra, jag ser den bara för att min älskade Orlando Bloom är med där ♥
jag har varit helt förälskad i honom sen jag såg den första Sagan om ringen filmen, och det var ju ett par år sedan.
Men ni måste hålla med mig om att han är snygg, riktigt snygg!

Isch, jag ringde inte efter jobbintervjun idag, oh!  jag blir så sur på mig själv för att jag inte "vågar",
men imorgon SKA jag göra det, jag MÅSTE göra det!

menmen, nu ska jag hitta på något annat att fördröja tiden med tills min älskling visas på TV.

PUSS! ♥


Shululu.

En till stråålande dag! tre dagar på raken, det tycker jag om, för så brukar det knappt vara på sommaren ens.
menmen. Gårdagen var väldigt trevlig, vi blev bjudna på en thailändsk gryta med ris, sen till efterrätt blev det en chokladpudding/mousse med små bitar mörk choklad i, med grädde, supergott! men så himla mäktigt.
Resten av kvällen spenderades i en av killarnas rum, där vi spelade det nya GH med trummor, bas, gitarr & sång, med moi vid micken ^^ det var riktigt roligt, och för en gångs skull var det låtar man kände igen. Vi kollade även på melodifestivalen, och min favorit var 1000 miles, med HEAT, och är det någon mer än jag som inte kunde sluta glo på en av killarnas vita tights där hela per-niclas syntes?! herregud. Och sen Amy.. själv tycker jag inte att hon passar in i stora melodifestivalen, fastän hon är 16..jag tycker hon är så barnslig på något vis.
Aja, vi var inte hemma igen förrens halv ett, och då blev det sängen direkt, och jag somnade lyckligtvis bums.

Idag ska jag nog läsa i min bok, som jag måste bli klar med snart, sen ska jag kanske ringa efter en jobbintervju, men jag tror jag väntar med det till imorgon, jag får se.

Jag fick även ett sms av min grymt saknade Micke idag! guud så glad jag blev!

Ni får ha en superbra dag alla.

PUSS! ♥


godmorgon.

hej alla läsare, nu har jag äntligen stigit upp ur sängen och käkat frukost, men jag är så himla trött, fastän det är så underbart väder ute! solen skiner och himlen är klarblå utan ett enda moln i sikte.
Idag ska jag inte göra så mycket, mest ta det lugnt, duscha & läsa lite hade jag tänkt, för ikväll är vi bortbjudna på middag hos mina kusiner, och det ska bli så himla kul!
Hoppas att ni alla får en underbar lördag,  och en underbar alla hjärtans dag.

PUSS! ♥


Tips.

Nu till vintern brukar jag alltid bli så himla torr i ansiktet, speciellt på läpparna och runt ögonen. Eftersom jag verkligen hatar det, så har jag prövat en massa olika lypsyl bl.a. för att fixa de torra områdena.
Och jag kan säga som så, VASELINE är lösningen på alla problem!  Jag använder det på läpparna, runt ögonen, och på vissa ställen i ansiktet, och det är rena magin! man kan tillochmed använda det som sminkborttagningen och kleta in det i sina slitna hårtoppar. Så om ni har samma problem som jag, skit i alla lypsyl och köp en burk Vaseline,
15-20 kronor för en stor burk, finns i matbutiker och även på apoteket.
Sen funkar också försvarets hudsalva väldigt bra, eftersom det inte innehåller något vatten, som NIVEA cremen gör.




nu har lovet börjat!

åh äntligen! det ska bli så himla skönt med lov nu, och som det ser ut nu har jag faktiskt rätt så mycket inplanerat:

♥ Middag hos kusinerna.
♥ Träffa Hanna.
♥ Teater, Jesus Christ Superstar.
♥ Fylla år.
♥ Födelsedagskalas för mig.
♥ Presentshopping till Hanna & Micke.
♥ Klippa mig & färga håret.
♥ Träffa Linus.
♥ Läsa min bok & skriva en romananalys, även räkna matte.

skönt att jag har något att göra iallafall.

Skolan idag var helt okej, vi gjorde inte så mycket. På coachtiden så satt vi i grupper och disskuterrade vad som krävdes för att en vän skulle vara en vän osv. På matten läste vi tre sidor med mattetal, och ingen förstod, sen kollade vi lite på bilder som Matteläraren letat upp, och det var bilder på extrema nöjes-attraktioner, helt sjukt. Sen hade vi svenska, och då gick vi en tipsrunda, sen satt jag bara och läste. När skolan hade slutat vid 13.10, så drog jag och några klasskompisar till Espresso House för att äta, sen blev det tåget hem med Andy 14.15, och sen hämtade pappa upp mig vid tåget.

Men jag hoppas att ni får en skön helg!

PUSS! ♥

winter

                                            

min nya tröja! <3


kanske inte världens snyggaste, men jag älskar den typen av tröjor!

Toto- Africa

en väldigt gammal låt från 80-talet, men så himla bra!


originalet.


en remix som min vän Bambi tipsade mig om.

jag älskar snö.

hej!
skola idag då, vilket var väldigt chill. Hade först matte i en timme, då vi bara utvärderade provet och läraren typ, och hade MT, skönt ändå. Sen hade vi Kemi, då skulle vi bara fortsätta på våra arbeten om bindningar, höhö.. någon som är Pro på metallbindningar som kan ge mig fakta som tar 10 minuter att berätta? Aja, efter Kemin hade jag spanska, vilket gick superbra! jag fick väldigt bra feedback på min filmresumé och jag blev klar med min spanska dikt, så jag slipper tänka på den under lovet. Kanske lyckas jag få ett MVG som min lärare tror? we'll see.
Efter spanskan mötte jag min favorit Hanna, Micke och två andra tjejer från hannas klass, så drog vi och käkade på espresso house, mysigt värre. Sen tog jag tåget vid kvart över ett, och när jag var framme drog jag till mammas jobb, sen körde vi till Action Sportstore för att köpa tennisbollar till min "jack-torktummling", den är ju faktiskt i stort behov av en tvätt nu, den har nämligen fått en ny färg, Brun- istället för vit! 15 spänn för en tennisboll! är det verkligen billigt?
Väl hemma gick jag ut med hundarna, sen blev jag så inspirerad av alla fina istappar, så jag gav mig ut på en foto-tur i trädgården "lägger upp bilderna senare ikväll". Efter det blev det mys med glass framför TV:n.


vaniljglass med chokladsås och havrefras.

Vid tre-tiden fick jag även ett sms från Micke, där stod att han var i Bankok, och där var varm&skönt,
och att klockan var runt nio på kvällen.

jag saknar honom.

PUSS! ♥

trött, frusen, deppig, glad.

Jo, orden i rubriken beskriver mig väldigt bra just nu. Jag sitter här och kan knappt hålla ögonen öppna- efter två stycken kl. 06.00 uppstigningar i rad, jag sitter även och skakar och mina händer är iskalla. Sen är jag väldigt deppig också, för att just nu sitter mitt kära hjärta på ett flyg, påväg till Thailand, och han kommer vara ifrån mig i 17 dagar.. Jag kunde knappt hålla mig från tårar innan idag då vi sade hejdå och omfamnade varandra hårt. Usch.
Men sen är jag även glad, dels för att jag är klar med spanskaläxan och läsloggen, och för att jag fick en väldigt trevlig tåg-dejt med min solstråle hanna! <3 + att vi ska luncha imorgon, MYS!

menmen, har inte bloggat sen i söndag, och det är bara för att jag har spenderat min måndag, tisdag & onsdag hemma hos micke och hans familj, så himla underbart! Men jag åkte hem till honom efter skolan i måndags, och han var fortfarande inte helt frisk, han såg helt hängig ut, och jag blev helt orolig. Men han lyckades släpa sig till skolan igår, och idag, och det trodde jag verkligen inte, för han hade feber igårkväll, men sen var han ändå mycket bättre idag! :) och det är ju tur, för det hade inte varit det roligaste att sitta på ett flyg påväg till Thailand med hög feber och frossa.

Idag hade jag matteprov i matte B, det gick åt helvete, fast jag vet att jag kan det, jag blir så irriterad att precis ALLT försvinner såfort jag sätter pennan mot pappret och ska lösa en svår ekvation med hjälp av kvadreringsregeln, ORH!
men jag kommer lyckas mycket bättre på omprovet. Efter matten drog jag och micke till espresso och köpte med oss lunch som vi käkade på bussen påväg hem till honom, eftersom vi hade 3 ½ timmes "håla" mellan matten och idrotten, för idrotten blev flyttad en timme frammåt, för kockums var inte ledigt för ens då, och vi skulle ju åka skidskor!
Men väl hemma hos micke packade han det sista medan jag satt i hans säng och kelade med hans mysiga katt Trisse. När hans pappa skulle köra oss till Kockums, så kommer hans mamma och kramar om mig och säger "grattis i förskott", sen bjöd hon hem mig till dom igen den 28:de, längtar!
Väl inne på Kockums snörade alla på sig skridskorna och gav sig ut på isen, och jag snor ett ord av Belinda (Thailack.blogg.se), det var rena rama KOMEDIN! alla trillade åt höger och vänster och oranga koner flög runt överallt på isen. det var riktigt rolig.

Men nej, nu ska jag sova.
skola imorgon 8.35-12.25.
& imorgon ska jag visa er min nya ursnygga adidas tröja som jag köpte igår!

PUSS!

OORHH!

jag blir så himla frustrerad!
det är något fel på mina smalben nu, seriöst.
För någon vecka sedan då jag var på S.A.T.S och tränade lite, så sprang jag på rullbandet i ca. 30 minuter i början, sen efter det fick jag en sån äcklig, brännande känsla i knäna, men jag trodde det bara var för att jag hade sprungit på rullband, men icke! igår när jag var ute och sprang en runda, så började den äckliga, brännande känslan komma tillbaka, fast i smalbenen/vaderna, det gjorde så himla ont så jag kunde knappt springa. Jag trodde såklart att det skulle vara bättre idag när jag sprang, men nej, inte det iheller! Just nu sitter jag här med brännande vader, så jäkla obehagligt, men jag hoppas verkligen att det går över, annars kommer jag bli orolig.

kalas för lillebror.

nu har alla gäster åkt hem, lite skönt ändå. Det blev en jäkla massa kakor & tårt-ätande, mamma hade bakat muffins, hallongrottor och sockerkaka, pappade hade bakat någon nötkaka och mormor hade med sig havreflarn med & utan choklad, + en 100% hemmagjord tårta, så man kan ju säga att jag är en aningen mätt, och ändå sitter jag här och kränger i mig chips, höhö..
min bror fick lite presenter också såklart, en morgonrock, tidning, 200 kronor, en bok, tröjor, konsertbiljett och kalsonger av mig. Han fyllde 15, så på kortet från mig hade jag skrivit "nu när du är byxmyndig, så måste du tänka på hur du ser ut under jeansen också" och det tyckte alla var så himla bra skrivet ;p

     
några bilder från kalaset.

------------

Jag fick även en tidig födelsedagspresent av farmor, en biljett & plansh) till Jesus Christ Superstar.
det kommer bli så kul!


sick puppies- all the same



inte original videon, men oh, låten! så himla bra.

soliga söndag.

godmorgon, eller nej, snarare god eftermiddag!
allt bra med er idag? själv mår jag super! bara för att jag nyss fick reda på att Micke mår bättre (:
anyway, vad tycker ni om min nya design? jag satt och fixade med den fram till halv två igår/morse? så jag hoppas ni tycker om det. Om en timme kommer "gästerna" hit, kusiner, farmor, mormor&morfar, fullt hus här ja.
Jag har inte så jättemycket att skriva om just nu, så jag tänkte ge er ett litet tip! (:

Om ni vill få långa naglar snabbt, utan att bygga på dom eller sätta på plastnaglar, så ska ni äta/dricka mycket filmjölk!
Jag gör det morgon och kväll, så mina naglar växer minst 1mm på ett dygn, och det är inte lite, men sen är det olika från person till person. Tänk även på att torka naglarna/nagelbandet efter varje gång ni tvättat händerna, annars mår inte nagelbanden bra. Sen ska ni även tänka på att smörja in naglarna ungefär en gång om dagen,
då kan ni använda denna krämen:



den är superbra! & billig för den delen. Kan köpas lite överallt, mataffärer osv.

Det var allt för mig just nu (:

PUSS!

lördag.

hej alla! har inte skrivit på ett tag, förlåt! Jag har nyss tittat på melodifestivalen, någon mer än jag som tyckte det var lite klyddigt? låten "tick tock" var iallafall min favorit,och den hade nog lyckats bra i eurovision song contest, synd att den inte kom till globen. Vilken låt tyckte ni om? Jag ser fram emot deltävlingen då BWO ska medverka, dom lyckas alltid knepa ihop ett suveränt bidrag tycker jag!
 
Idag skulle egentligen min kära vän Micke ha kommit hit, men just nu ligger han hemma i feber :/ usch! hoppas han blir frisk till måndag, måste ju verkligen hinna träffa honom innan han far till Thailand.. Så eftersom jag inte fick besök idag, har jag faktiskt rensat ur alla lådor i mitt rum, för jag är en sådan person som sparar på ALLT, och vill helst inte slänga det, för jag kan ju kanske ha nytta för det i framtiden, men nu är det slut med det! Jag fyllde hela min papperskorg med småkraffs, tre plastpåsar med kläder som jag ska lägga i UFF tunnan, rensat bland min alla 1000 pennnor, jag har gjort spanskaläxan och räknat lite matte, sen har jag faktiskt varit ute och sprungit, härligt!

Imorgon får vi "gäster" vid två-tiden, alltså sovmorgon för min del <3
jag kommer även hålla tummarna för att micke ska bli frisk till måndag, annars får jag panik.
 
PUSS!

RSS 2.0