måndag.

eftersom jag har sjuukt tråkigt, så får det bli ett litet inlägg.

Steg upp vid halv tio idag, gjorde mig iordning sen blev det en runda med hundarna. Frukost snabbt sen for jag in till skurup för att möta HannisPannis, för vi skulle ta tåget 11.25. Innan vi tog tåget så visade jag henne min nya jacka, och den blev Godkänd, så jag tror jag behåller den (: Men iaf, tåget in till malmö, sen bussen till mobilia, där det blev shopping i fem timmar ungefär. Jag köpte underkläder, skor och jeans, så nu är mitt 1000-kronors presenkort på mobilia slut, så nu har jag bara 300-kronors presenkortet på triangeln kvar ^^
Men efter att vi kämpat oss igenom mobilia några gånger, så tog vi en fet lunch på McDonalds, mums! Sen tog vi bussen till triangeln, där vi bara kollade lite. När vi var påväg till stadium på triangeln, så pratade jag & hanna, så sa jag "graur" till något, men så var det en man som gick framför oss som kollade bak på mig, precis som om jag sa "graur" till honom- vilket vi skrattade som fan åt! Sen promenerade vi ner till stationen och tog tåget 17.45.
Väl hemma nu, så fick man en dos av trötthet, knäont och huvudverk, himla trevligt! tur att micke kommer imorgon så att han kan bota mig (: Men det blev en lyckad shoppingdag!

Nu har jag nyss pratat med mormor, så nu är alla resterande dagar på lovet planerade.

30/12 - mickepicke + övernattning
31/12 - nyår med my
1/1 - ta igen mig hemma efter en kul fest, förhoppningsvis
2/1 - bambi, victor & myy!
3/1 - kanske bio med familjen
4/1 - mickepicke + övernattning
5/1 - mormor&morfar + övernattning till den 8/1.
6/1- mormor&morfar
7/1- mormor&morfar
8/1- mormor&morfar, skolan börjar.

skönt att ha allt planerat, men ändå inte. Fast nu är det iallafall gjort!

Nu säger huvudverken, knäna, ögonen & resterande kroppsdelar till mig att gå och lägga mig, så jag får väl göra det,

PUSS!


    inköp under lovet.

min helg.

Ah, min helg har varit helt underbar ska ni veta!
I fredags så åkte jag och resten av familjen till mormor&morfar, där vi fikade & så.
Och i går, lördag, så steg jag upp tidigt, för jag skulle in till malmö för att träffa min älskade Mikael ^^
vi drog till mobilia, där jag köpte en jacka, sen åkte vi hem till honom, där vi fikade lussebullar, kollade film och hade det allmänt mysigt. Jag skulle egentligen försöka hålla micke vaken till fyra-halv fem, eftersom vårt rekord är tre-halv fyra, men jag misslyckades med det, jag hade en sån otrolig huvudverk, kanske berodde på att jag knappt ätit eller druckigt något på hela dagen? hade bara käkat frukost, lussebulle och lite tacos på hela dagen, men jag är ändå lite nöjd med det, för jag har gått upp två hemska kilon nu under lovet, BLÄ!
Idag, söndag, så vaknade jag upp vid micke's sida, så låg vi kvar och drygade till ett. Sen kom resten av min familj och hämtade mig, för vi skulle till farmor och käka lunch, mysigt! Åkte därifrån vid sju-tiden, så vi var hemma vid halv åtta, och då gick jag direkt upp till mitt rum och startade datorn. hiih.
Hoppas ni andra också haft en lika underbar helt som jag! (:

PUSS!

lite vitt utanför mitt fönster.

Hola!
allt bra med er idag?  själv mår bra bra, fast är sjuukt trött. Tvingades upp ur sängen vid tio i morse, för att hundarna väntade på sin morgonrunda. Käkade frukost efter jag varit ute med mina små grisar, sen blev det TV:n för min del. Kollade på Ariel, den tecknade filmen, och jag verkligen älskar den, den är så himla söt! Den får mig att längta efter min "prins" . hihi ^^ låter lejt, men det stämmer.
Sen såg jag även "snowglobe", den handlade om en tjej som fick en snöglob av någon, så på något konstigt vis så kommer hon in i snögloben och blir kär i en av "människorna" som bor där, och i snögloben är det en såkallad "perfekt jul" enligt henne, vilket hon var ute efter, den perfekta julen. Men sen träffar hon sin granne i det verkliga livet, som var vääääääldigt, vääldigt snygg, så blir hon lite kär i honom också, och sen får hon ett underligt besök av douglas från snökulan ^^
och den var också väldigt söt den filmen, och är den var slut bar det iväg till mormor&morfar, där vi skulle säga hejdå till min morbror. Blev fika och sådant där, sen körde vi Måns till Malmö airport, för han skulle flyga tillbaka till stockholm, sen körde vi hemåt.

iih, iimorgon blir det dags för mickepicke, LOVE IT! 
ska shoppa lite & så, sen övernattning hos honom (:
min lördag kommer bli bäst.
PUSS PÅ DET :*


juldagen.

Isch, blev uppdragen ur sängen, eller ja, snarare luftmadrassen som jag sovit på, eftersom farmor fick låna min säng under natten. Men det blev frukost, som bestod av julmat, höhö. jag var så himla trött så jag fick jag lade mig igen till tolv, sen har dagen bara seeegat fram, sett två- tre filmer och käkat en massa chokladpraliner.
Gårdagen var väl helt okej, fick några fina julklappar som jag uppskattade, bla. presenkort, systemkamera & en ny plattång. Men fastän jag fick min efterlängtade systemkamera och fick mandeln i gröten för första gången någonsin, så var denna julen den värsta någonsin.. själva julafton började med bråk, och slutade med bråk.. + att jag hade 0 julstämning. Men nu är det över iallafall, så nu har jag en massa saker som väntar. Har ni andra haft en bra jul? (:
 
här är några saker som jag ska göra nu efter jul:
- shoppa
- träffa vänner
- fira nyår med myy!
- sova hos mormor&morfar
- ev. julbowla med släkten
- fira mormors 70-års dag
- fira kusin

Nu  känns det som om nästan hela mitt lov är planerat, men det är skönt på ett sätt.
Imorgon ska jag till mormor&morfar på fika, sen på lördag ska jag till micke och sova över där till söndag, sen på söndag ska jag till farmor och på måndag blir det en massa shopping med hannis. Sen ska jag tillbringa en vecka hos mormor&morfar under lovet, och jag måste ha minst en kväll med f4 också såklart.
Men efter lovet väntar en ny termin, nya ämnen, kanske en ny i klassen, ser fram emot att träffa några i klassen igen (:

men nu ska jag kila, ha det fint!
PUSS!

            

              

23/12- lussebullar!

tjo!
Idag fick jag en redig sovmorgon till halv tolv, så himla skönt!
en timme efter att jag hade stigit upp, började jag äntligen baka lussebullar!
Jag trodde att mina bullar skulle bli helt misslyckade, för jag hade för kall degvätska, så min ena deg jäste ingenting, men efter att jag rullat dom och penslat & så, och haft dom i ugnen, blev dom skitbra! Jag bakade typ 42 stycken, inte jättemånga men vi hade inte mer saffran, sen orkade jag inte baka hur mycket som helst ^^
Mina lussebullar fick högsta betyg av mamma, bror & alla djuren, och mamma berömde mig för typ första gången, så nu är jag faktiskt väldigt stolt! får se vad pappa säger när han smakar sen ^^
Nu har jag iallafall fått liite mer julstämning i kroppen, så det är skönt. Resten av denna tisdagen ska väl tillbringas framför TV:n eller något, kanske packa om jag ska åka med mormor&morfar hem imorgon efter vi firat, får se hur det blir.
Nu börjar jag längta riktigt mycket till imorgon faktiskt, jag får äta god mat, träffa min morbror, kanske få någon fin julklapp. Det som är bra tycker jag, är att i vår familj gör vi allt i samma ordning varje år, först när gästerna kommer, dricker vi glögg och äter pepparkakor, sen kollar vissa på kalle anka, och efter det äter vi. Sen ett tag efter maten, äter vi ris a lá malta, där i finns det en mandel, och den som får mandeln får mandelgåvan. När vi har ätit gröt och så, så är det dags för julklappar, och den "ritualen" tar ungefär två-tre timmar, och sen när det är gjort, fikar vi.
Men nej, nu ska jag fixa i mitt rum lite, ha det fint.

GOD JUL på er!

                            
             
         ah, mina lussebullar blev fett stora, fett goda, med fett mycket saffran, MUMS!

22/12

Idag har jag varit trött hela dagen, kanske för att jag steg upp vid tio? något jag inte är van vid precis ^^
Ut med hundarna på morgonen, sen blev det duschen, och chill framför TV:n, blev lämnad ensamn hemma för att mamma&min bror skulle till Ystad för att handla julklappar, sen jobbade pappa, men jag älskar att vara själv hemma!
jag passade på att tjuvkika på paketen som låg under granen, och så ser jag ett paket där det står "god jul rebecca önskar mamma" och jag tänker direkt "NEJ, FAN!"  låter kanske lite konstigt detta, men min mamma SUGER på att köpa julklappar, jag brukar bara få en massa skit av henne, som "witch prylar", ni vet dom tonårshäxorna? för små mössor, för stora kläder, äckligt stora moonboots som jag sa att hatade, men ändå fick, skitfula väskor m.m. så jag öppnade faktiskt paketet, och i det ligger det en svart, ful plastig handväska, och jag spydde seriöst nästan. Funderar verkligen på att rota efter kvittot och lämna tillbaka paketet utan att mamma får reda på det. Visst, det är tanken som räknas, men när jag säger till mamma, klart & tydligt "JAG VILL INTE ATT DU KÖPER NÅGON JULKLAPP TILL MIG, FÖR JAG FÅR BARA SKIT AV DIG" och hon går med på det och säger att jag inte ska få något. Jag blir så himla irriterad, nu kommer jag få ÄNNU en sak som kommer ligga och ta plats i garderoben.
Aja.. Det var tur att micke skulle komma hem till mig iallafall, annars hade det nog blivit krig mellan mig&mamma. men vi hämtade micke vid tåget kvart över fyra, så åkte vi hem till mig, så satt vi och pratade, lagade mat och hade det mysigt. Isch, vet inte vad jag skulle gjort utan honom. Men pappa körde in oss till tåget 21.20, så tog micke tåget hem, och nu kommer vi inte ses på minst fyra dagar... hemskt.
Väl hemma igen satte jag mig och kollade på Jeff Dunham- spark of insanity, så jääävla kul! fyfan vad jag skrattade.
Så min måndag slutade hyffsat bra.

Men nu ska jag på dejt med kudden, för imorgon väntas det lussebullebak, ÄNTLIGEN!
PUSS!


buktalaren jeff dunham, men sina dockor achmed the dead terrorist,
peanut, josé jalapeño, walter & superhjälten melvin.

my lindström.

efter att ha läst hennes blogg, insåg jag har mycket jag egentligen saknar henne, och hur mycket jag behöver prata med henne! Som tur är ska vi fira nyår tillsammans, no matter what! och som det ser ut nu, träffas vi allt för sällan, vilket lilla jag inte mår bra över, för jag behöver verkligen en dos av en dampmy ibland "/
men jag hoppas att det blir lite f4 under lovet iallafall, för det hade varit bäst.



skolavslutningen, nian.

inga julkänslor.

iih, tre dagar kvar, sen är det julafton, men nu har jag inga julkänslor alls, solen ska väl inte skina och marken ska inte vara torr runt julafton, eller? och jag ska väl inte kunna gå i sommarjacka? Om det inte är snö vid jul, får jag inga julkänslor, och då blir hela julen tråkig, och att jag kommer få världens tråkigaste julklappar gör ju inte saken bättre. Så det enda som gör att jag ser fram emot julafton, är att jag får träffa min morbror, äta mormors inlagda sill och att få ge bort julklappar. Det finns också en massa saker jag ska göra efter jul, som jag längtar till, så egentligen vll jag att julen ska vara över nu, men ändå inte. Får väl hoppas att jag vaknar upp på julaftonsmorgon och ser snö utanför mitt fönster. Jag kommer nog inte få en enda sak som jag önskat mig iheller, vilket inte är så kul..
Jag har önskat mig:

- vinterjacka
- systemkamera
- presentkort
- parfym
- ev. bidrag till kamera.

det är inte alls mycket jag önskat mig, men jag vet att jag kommer få:

- presentkort
- böcker
- kanske en klocka
- konserbiljett
- strumpor

Och där är det nästan ingenting av det som jag önskat mig. kul.

menmen.. Idag är det fjärde advent, och det känns lite konstigt att inte det är julafton då, för det är så det ska vara.
Men idag steg jag upp vid halv elva, åt frukost med familjen, sen fixade jag till mig, så åkte jag och pappa till Ystad för att handla julmat. Jag köpte också den sista julklappen- smörknivar till mormor ^^ vet att det kanske inte är det roligaste, men hon önskar sig det. Jag och pappa hade också tänkt att baka lussekatter idag, men ack nej, mamma ska såklart vara en riktig pain in the ass idag, vilket hon brukar vara, men idag är hon nog 1000 gånger värre.
Så jag ska väl spendera kvällen framför datorn eller TV:n, har inte så mycket att göra, för jag har precis slagit in alla mina köpta julklappar. jag trodde aldrig jag skulle ha råd att köpa julklappar iår, eftersom min förra mobilräkning på 1470 spänn förstörde allt, men jag klarade det! jag lyckades köpa julklappar för ca. 400 kr, men jag klarade det bara eftersom jag har gjort någon julklapp själv, smycke till farmor, och morfar ville bara ha bilder från hans 80-års kalas, sen har jag&min bror "delat" på mamma&pappas julklapp, så det blev inte så dyrt för mig. hihi.
Sen måste jag berätta en sak till! idag när jag letade i vår tidnings/post hög, hittade jag "provbilden" till mitt skolfoto, så jag hade visst fått det! bara det att mamma&pappa inte sagt något, jag som har gått oh varit galen över det i en månad nu, bara för att alla andra fått dina foton, förrutom jag. Men jao, fotot var väl sådär, men det ska nog ändå beställas! (:

nej, nu har jag svammlat färdigt för idag.
PUSS!

20/12

Hejsanhoppsan.
För tre timmar sedan kom jag hem från micke, spenderade hela fredagen&natten där, superkul som vanligt!
Hade julavslutning igår, 10-12, och det var lite stationer på skolan, typ singstar "där jag spenderade mest tid (a)" guitar hero, tipsrundor, julpyssel, julrim & sådant, väldigt mysigt. Efter skolan tog jag&micke tåget till skurup, där vi käkade & köpte massa godis, och micke skvallrade om att han hade köpt en julklapp till mig, så jag blev lite smått sur, hade inte ni också blivit det ;o ?  så jag bjöd på maten & godiet iallafall eftersom jag inte köpt något till honom ^^
Vi tog tåget till malmö igen vid halv två, så strosade vi runt på stan lite, sen tog vi bussen hem till honom.
Väl hemma hos micke bjöd han på lussebullar, min första riktiga lussebulle detta året! och under tiden såg vi en film, bad santa, så jäkla cp x)  men bra ändå. När klockan blev halv sju började vi laga mat, kött med potatiskroketter. Medans vi åt kollade vi på "are you smarter than a 5th grader?" vilket var jäkligt kul, vuxna som får hjärnsläpp när de får frågor som ettor- femmor hade klarat, men det var faktiskt svåra frågor ;s
Efter maten fick jag min julklapp, och micke sa så "jag var bara tvungen, det var ju kärlek vid första ögonkastet", så stack jag in handen i paketet, så kände jag något mjukt, då visste jag precis vad det var! en supermjuk halsduk med burberry mönster, för när jag, micke, andy&jenny strosade omkring på Hansa i torsdags, så gick vi in i en affär där jag såg den halsduken, så sa jag liksom på skoj så "ooh, micke! den kan jag få av dig i julklapp va?!" för jag blev helt kär i den, för den var så mjuk ^^ men så himla sött av honom. Resten av fredagen spenderades framför TV:n, vi såg en skräckfilm som skulle vara skiiitläskig enligt mickes 20 (?)- åriga bror, men enligt mig så var den inte alls läskig, och det sa jag till honom i morse, och då blev han helt paff. Vi gick och lade oss vid halv två, men vi kollade lite på tv, så vi somnade nog inte förrens tre -halv fyra. Åkte ifrån Micke vid halv två idag, och resten av min kväll ska tillbringas i tv-soffan, tillsammans med min nya halsduk.

PUSS!

  
      halsduken                 soulmate

snaart jullov!

aah, underbart! nu är torsdagen snart över, och imorgon blir det en julavslutning på två timmar i  skolan, som kommer bestå av olika sationer, bla. singstar, julpyssel & sånt.
Men dagen började med engelska i 2½ timme i skolan, där vi hade julpyssel med tända ljus, julmusik osv, riktigt mysigt faktiskt ^^ fick ett jättefint julkort av favoritmicke! <3
När engelskan var slut, hade jag spanska, där vi skulle översätta ett brev bara, och så snackade om vad vi skulle göra under julen & hur vi skulle fira- på spanska, vilket gick bra! sen slutade vi 12.15. Käkade på LA med micke, och vi hade lånat benjamins matkort, så vi hade 105 spänn att köpa lunch för, festmåltid! hihi. När vi hade käkat klart mötte vi upp bambi, så blev det lite julklapps shopping, sen hänkade jenny också, för vi hittade henne på H&M, eller ja, hon hittade oss rättare sagt ^^ vi väntade en timme med jenny vid bussarna, för hennes buss går inte alls ofta, typ max en gång i timmen ;o så jag&andy fick ta 15.45 tåget hem, och som vi sov!
När jag hoppade av i skurup- sov andy fortfarande, men jag ville inte väcka honom, för han sov så sött, och sen vid fem fick jag ett sms "vafan  väckte du mig inte för när du steg av?!  jag är fan i ystad nu!"  aah, som jag garvade x)  men han ska få en burk med wasabiii doppade ärtor imorgon, som en liten förlåtpresent ^^
men shit så trött jag är! ska verkligen lägga mig tidigt ikväll..
måste hinna packa & sådant inför morgondagen, för direkt efter avslutningen blir det micke för hela slanten!
hela fredagen & natten ska tillbringas med min bästa! <3

PUSS!

  you're the sun when the rain is falling.

hagalna människor.

Skola som vanligt, 8.00 - 13.30.
hade samhällskunskap på morgonen, då vi spelade jeopardy, igen typ ^^ men det var skoj!
sen hade vi mental träning i en timme, och sen efter det blev det lunch på espresso, där man satt och pluggade i ca. 1 ½ timme till anatomi-provet som vi hade idag. Så klockan ett började provet, och jag var klar 20 över! men vi fick inte gå försen halv två, men aja. Efter skolan blev det lite 50-örings-fotboll med micke, ba,bi & stampe, hyffsat kul ^^
Tåget hem 14.15, och väl hemma slängde jag mig framför den underbara TV:n, och låg där till kvart över fem.
Mamma tvingade iväg mig på någon utförsäljning på allt möjligt i någon stor lokal. stället öppnade sex, och vi var där halv, då ställde vi oss i den 100 meter långa kön, och efter 20 minuter var kön 200 meter lång, satan i gatan! men när dörrarna öppnades 18.00, väääällde folket in, och guud så trångt det blev, jag fick ta mamma i armen och armbåga mig igenom folkmassan, ops! Folk hade med sig påsar och resväskor som de skulle fylla, men jag och mamma var inte ute efter något speciellt. Men det slutade med att vi köpte några saker för 450 spänn. Sen råkade jag och mamma gå in om pizzaboden och köpa en stoor familjekebabpizza, MUUUUMSS!

nu har jag inte mycket mer att skriva.

PUSS!

aj!

hej alla!  passar på att skriva ett litet inlägg här innan jag börjar plugga till anatomiprovet.

Gårdagen gick jäkligt snabbt, kanske för att vi inte gjorde något vettigt?
skola 8.00- 12.45. På matten så sysslade vi bara med laborativ matte, pictures for sharp minds och sånt, väldigt drygt.
På samhällskunskapen vet jag inte vad vi gjorde egentligen? vi utvärderade bara en massa. oh, sen på naturkunskapen så kollade vi på vår rollspel/debatt film, omg.. och jag hatar att höra min röst när det blivit inspelad, så jag hade musik på i öronen. högsta volym! stackars öron, men fan hellre det än att höra min egna inspelade röst. Under tiden som vi såg filmen drack vi julmust, käkade saffransbullar, clementiner och pepparkakor, mysigt! efter det spelade vi lite jeopardy, då mitt lag " IIIH" kom tvåa! (: fick sluta en haltimme tidigare, så jag drog till espresso och köpte en varm choklad, sen tog jag tåget hem 13.15. skönt.
Idag, tisdag, var det iallafall inte mer allvar i skolan, tyvärr.. på morgonen hade vi egnelska, där såg vi film- high fidelity, den var inte så jättebra, men hellre det än riktig lektion. Efter engelskan hade jag spanska, vilket var chill, eftersom vi hade vikarie, så det blev lite eget arbete. Lunchade på empanada med jenny, soulmate, BJ, gabbi, Martin, Robin & hanna typ, trevligt! (: ooorrh, efter lunchen drog vi tillbaka till skolan för en mattelektion på engelska, men jag var typ inte med, för jag gjorde prov, vilket gick lysande, kändes det som iallafall. Tåget hem med kära bambi 15.15.
Och cäl hemma blev det mys med hundarna, och snaaaart blir det anatomiplugg, dusch och ugly betty!

Igår råkade jag knäa en tjock trädörr, och det gjorde satans ont i knääääät! 
så jag har gått och haltat hela dagen idag, och våra 20 strappsteg upp till hemklassrummet var en ren pina.
hoppas att mitt knä är bra igen till fredag, min satans förkylning kan också gärna försvinna till dess, eftersom hela fredagen ska tillbringas med soulmate. <3

PUSS!


lussevaka.

Fredagen började med en sovmorgon till nio, ÅH! <3
sen blev det en runda med hundarna, och sen frukost. Duschade snabbt och fixade lunch till mig själv, sen bar det iväg till tåget. På tåget till skolan började jag bli förkyld, omg.. Så väl framme vid skolan var jag helt död, tur att jag hade min soulmate nära till hands (: Slutade vid fem, så bar det hem till micke med hanna&micke då, där skulle vi göra oss iordning och sånt inför kvällens festligheter, men eftersom jag var halvsjuk var jag inte jättepepp.. Men vid åtta drog vi till festen iallafall tillsammans med erdal, trevligttrevligt! Var inte jättemycket folk när vi kom, men en stund efter så kom typ alla. Allt gick bra och så, fram tills natten, höhö.. men det ska jag inte ta upp här. Men jag vill tacka hanna&micke fett mycket! <3
Drog hem till micke vid två-tiden, då blev det sängen bums, AH!
och så vaknade man vid tio typ, och hade bara lust att dö. Jag tog bussen från micke vid halv ett, sen av vid konserhuset och vidare till centralen, där jag tog tåget 13.15, sen när jag var framme  körde jag hem. Resten av dagen tillbringades framför tv:n med en kurrande mage, och det var tur att jag var förkyld, för då kunde jag skylla tröttheten och blekheten på det. höhö. När jag gick in om pappas jobb innan jag körde hem, sa han "hej ditt lik", så jag typ "men jag är trött" ^^
Skulle egentligen ha pluggat en massa när jag kom hem, men det orkade jag verkligen inte.

söndag:  hade tänkt stiga upp vid nio, så att jag skulle hinna plugga, men jag låg ändå kvar i sängentill 12, attans!
så det blev duschen, sen kom mormor&morfar på adventskaffe, så nu är klockan halv fem, och jag har matteprov imorgon som jag måste plugga till ( behöver inte oroa dig Clara, det är omprov ;p ).
Så jag känner att jag måste lämna datorn nu..

PUSS!
& jag saknar min soulmate!

saknat mig?

var ett jäkla bra tag sedan jag skrev, men det har varit en del i skolan denna veckan.

Tisdag:  skola 10.10-16.20. Hände inte så mycket i skolan. FavoritMicke följde med mig hem efter skolan, så hjälpa han mig lite med matten, sen tvingade jag honom att de ugly betty och desperate housewives ^^  Han sov även över här, trevligt värre! fick mig en översöt godnatt saga.

Onsdag:  Vaknade av att micke rörde sig lite på luftmadrassen på golvet, jag vaknar så himla lätt asså ;p
men vi steg upp vid halv åtta, fixade oss, käkade frulle, och sen körde pappa oss till tåget 08.55. Hoppade av i Östervärn och gick till SJ-hallen, där idrotten väntade, och vi skulle dansa vals och spela handboll, och eftersom jag älskar idrott, så var det superkul ofc! Jag & Clara duschade och fixade oss snabbt, sen drog vi till stan och strosade där, i jakt på festkläder, gick inge vidare. Vi käkade på ChinaBox, evigheter sen! sen blev det en sväng in på McDonalds för lite efterrätt ^^ oops! Dagen slutade med samhällskunskap, då vi såg klart hotel rwanda, sen hade vi filmseminarium.
Väl hemma så skulle min bror skriva om folkmordet i Rwanda, vadå passande? (;  så jag fixade ett MVG åt honom därja!

Torsdag, idag: 8.00 var det nationella prov i matte, gick väl bra, blir nog godkänd. Sen efter det hade vi rast, och 11.15 började spanskan, där vi skulle skriva om oss själva i framtiden. Efter spanskan drog jag, micke & gabbi till espresso, sen kom Jenny. Micke drog iväg på ett kul möte, medans jag, gabbi&jenny satt kvar. Vid halv två drog vi till humanitetens hus, skulle dit på studiebesök med klassen.. men innan det tänkte vi packa in mig i sånt "gran-nät", för det stod sådana "maskiner" som man packar in granen med, så jag & gabbi tänkte hoppa igenom, men det sket sig. Studiebesöken var väl inte det roligaste, men vi slapp riktiga lektioner och slutade tjugo minuter tidigare iallafall. Andy segade som fan, så vi missade 16.15 tåget, så vi tog 16.45 tåget istället, och väntan på tåg = pommes på BK! hihi.
När jag var framme med tåget drog jag till mitt i city för att kolla på festkläder, men jag hittade inget, sen drog jag till Trend- hittade inget, så det får bli jeans och en gammal t-shirt på festen imorgon (y)

men nu har jag inte mycket mer att skriva, mer än att jag ser fram emot fredagen och att jag älskar min soulmate <3

PUSS!

måndag.

Hej alla glada folk, allt bra?
Min dag började med sovmorgon till åtta, skönt! så har det varit för mig varannan måndag nu i snart fem månader.
Blev lunch på espresso house med halva klassen, sen bar det av till skolan, där naturkunskaps provet skulle äga rum, och fyhelvete vad jobbigt det var! skrivkramp i handen redan efter en halv a4, och jag skrev sju stycken.. Men jag tror inte det gick så jättebra, för jag fick inte riktigt till VG/MVG frågan, men aja..
Efter provet hade vi rast i fem minuter, sen blev det samhällskunskap, där vi såg på en film- hotell rwanda, riktigt bra film, men så jäkla hemsk! den handlar om folkmordet i rwanda 1994, man får följa en man och hans familj, som bor i rwanda, där folken är uppdelade i två grupper, Hutu & Tutsi, så är det grupperna i krig med varandra, och Hutu-anhängarna har övertaget, och denna man som har huvudrollen, är Hutu, men hans familj är Tutsi, så han är "god" ändå. Mannen som heter Paul, jobbar som chef på ett hotell, som sedan blir ett slags flyktingläger för hela landets andra Tutsi anhängare. Tutsi anhängarna behöver verkligenhjälpt utifrån, men europa tycker inte att det är värt att offra liv för det i Rwanda. Tycker att ni ska se den, jag satt själv med tårar i ögonen x)

På mattelektionen de sista två timmarna, gjorde vi ingenting, himla härligt!
sen blev det tåget hem med hanna&ba,bi 17.15.
Och nu ikväll ska jag finslipa mitt engelska manuscript, som jag ska lämna in imorgon.

PUSS!


mm, maat!

nu har jag nyss käkat förrätt med pappa&bror, det blev lite pirripirri med vitlöksbröd, MUMS!
och för er som inte vet vad pirripirri är, så är det en typ av soppa, gjord på smör&vitt vin, och i den "soppan" har man räkor, lök, pirripirri ' en typ av chili', vitlök och dill, starkt, but I like it! en jäkla massa vitlök, så det blir synd om mina klasskamrater imorgon, oops ^^


och nu när jag väntar på huvudrätten sitter jag & pluggar lite inför provet imorgon. Vet vad jag ska plugga på, men ändå inte, ska vi kunna hur ett reningverk fungerar eller vad? och hur det blir övergödning och försurning?
aja, det får gå som det går.

tråkiga söndag.

Har inte alls mycket att skriva om idag, mer än att min söndags ska tillbringas tillsammans med naturkunskap-boken, wiho.
Blir kanske ut till julboden och hugga gran med familjen lite senare, och sen ska jag desperat försöka fixa mitt senapsgula-fläckiga hår, efter en misslyckad slingning. Om det inte funkar så får jag färga om hela håret, men jag vill inte det, är nöjd med den färgen jag har nu..
Jag kan även berätta att jag saknar min soulmate & hanna en massa! <3

Imorgon börjar jag 11.45, skönt.

ha det fint,
puss!

 
jag har råd med en systemkamera själv nu, men jag vet inte..
jag  behöver nog de 5000 till något annat sen, körkort, bil, lägenhet, borttagning av mina två ärr?

fredag & lördag.

Skola i fredags, hände inte så jättemycket. Slutade vid halv ett- då blev det espresso med erol, gabbi, clara, jenny, bj, andy & micke, och fyfan vad vi flabbade! så himla kul. Clara's puppy'eyes och historier xD. menmen, satt där en timme, sen blev det julklappsshopping med bästaste micke <3
Han hittade en julklapp till sin mamma och jag hittade till min bror, men vi strosade runt på stan från två till fem, jag hittade även en helt underbar tröja som jag bara måste köpa! tog bussen hem till honom, sen när vi var hemma hos honom så cyklade vi ner till ICA och köpte grönsaker till våra hamburgare och godis för 60 spänn (: ops..
Vi lagade klart maten och så, eller ja.. rättare sagt så var det micke om fixade allt ;p vi käkade då, sen blev det IDOOL, och Robin, min kärlek.. åkte ut :'(  sorgligt.. I varje reklampaus hade jag & micke brottningsmatcher, så vi var helt slut efter idol ^^ Sen vid typ elva kom hans bror hem med en massa folk, så vi gick in på mickes rum och kollad film, sen skulle jag egentligen ta bussen från honom vid halv tolv, men jag va så himla trött så jag ringde pappa och bad om att få sova över- och det fick jag! :D så det blev en till film, fast vi var så himla trötta så vi stängde av filmen typ 00.40, och jag somnade bums!

Vaknade vid tio, så blev det lite tv&godis, sen frulle. Och sen skjutsade micke mig till bussen vid halv ett, sen tog jag tåget kvart över, och åkte hem med pappa. Väl hemma blev det bråk direkt igen, så jag gick ut med hundarna, och sen hjälpte jag pappa att välja kläder, för han skulle åka och se Mamma Mia med jobbet. Efter papsi åkt, färgade jag mammas hår, och slingade mitt, får se hur resultatet blir sen.

Resten av min lördags kommer ängnas åt att plugga till NK-provet..

PUSS!

soulmate <3

ah, snart fredag!

det var ett tag sendan jag skrev, men jag har haft fullt upp. Hela min måndag spenderades i skolan typ, hade prov till kvart över sex, så jag var hemma vid halv åtta, så när jag kom med käkade jag Tacos, fjärde dagen irad, mums! sen blev det sängen. Min tisdag spenderades med att plugga inför nationella i matte, men mitt pluggande gick inte jättebra.. dissade ugly betty och desperate hpusewives bara för att jag skulle plugga, känns hemskt ;o  menmen.. I onsdags hade vi då nationella i matte, jag kände att jag inte alls var förberedd, men provet gick jävligt bra! klarade alla uppgifter, förrutom en, kanske VG på det? svårt att tro, men man vet aldrig. Lunch på espresso med Clara, trevligt värre! Ingen idrott i onsdags iheller, vi hade teori, och jag var riktigt grym, om jag får säga som så ^^ 

och idag, torsdag, är jag så otroligt trött, fast än jag hade sovmorgon till sex ;o
morgonen började med engelska-redovisning, min grupp skulle redovisa om novellen "the collector" men det gick väl inte så jättebra för min del..menmen.  Sen vid kvart över elva blev det spanska, och där fick jag & benjamin ett mycket glädjande besked, vi fick MVG på vår redovisning om havanna, YES! vi var dom enda som fick det, för vi var dom enda som gjort uppgiften helt korrekt, es correcto! mihih, sen fick jag 24/26 på spanska läxförhöret vi hade förra veckan, så det var en bra dag för min del. Vid halv ett blev det lunch på kniv&gaffel med BJ, Mikki och jenny, gottgott! sen gick jag och micke in på team sportia och kollade lite, sen drog vi till centralen. Tåget hem med kära bambi 14.15, AH! jag låg lutad mot bambis arm, så slummrade jag till, så jävla skönt! var hemma vid lite över tre, då gick jag upp och lade mig i soffan, under en filt med en varm choklad, och kollade på top model, one three hill, project runway, las vegas & extreme homemakeover, hiih, mys. Sen nu sitter jag och räknar matte samtidigt som jag skriver blogg, och medans jag gör allt detta lyssnar jag på "joyful, joyful" med various, den spelas om och om igen, så himla härlig! Ska kanske plugga lite till naturkunskap provet, men får se om jag orkar (:  blir sängen tidigt ikväll får jag hoppas. helst om en timme.

& Hanna är just nu påväg till tärnsjö, och hon kommer inte hem förrens på söndag. Kommer sakna henne en massa! <3
du är stark, du klarar av detta, det vet jag.

imorgon blir det kära mikki för hela slanten, och det gillas skarpt!

PUSS!

john blund.

klockan ringde 05.20, jag steg upp 05.30, då klädde jag på mig och smiknade mig, sen blev det frulle, och vid halv sju körde jag till tåget. Skolan började med två timmars matte, och ja..det kändes som om john blund satt på mina ögonlock, Clara fick tillochmed putta till mig för att jag skulle "piggna" till lite x) mihi. Jag & Clara redovisade även om "Rädda Barnen" på samhällskunskapen, men att säga "ge barn åt mat" var kanske inte det bästa Clara ;p? Snacka om att alla asflabbade resten av vår redovisning. Skolan slutade med naturkunskap, chilledill, sen vid 13.15 bar det iväg till espresso med Clara&Micke för lunch, gott! Sen kom andy, så drog vi och julklapps-shoppade, hittade present till mamma, farmor & pappa faktiskt, skönt. Sen gick vi tillbaka till skolan vid kvart över fyra, för vi skulle ha prov 17.00- 19.00, men jag & andy drog kvart över sex, alltså tåget kvart i sju, sen åkte jag hem med pappa.
Funderar på att lägga mig så tidigt som möjligt idag, men jag får se om jag lyckas.

Fick även skolkläderna idag, SUPERMYSIGA!  ska nog beställa i tvåan & trean också, om plånboken accepterar det.

Men nu ska jag fixa håret.
PUSS!

    
         tröjan                         byxorna

RSS 2.0